Hodnocení lekce

Lekce 15 – Stahování z internetu a API

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

21. června 2019 10:27

Mě hodina moc nebavila. Ztrácela jsem sev tom. Ale lektor byl lepší jak Pavlík, takový organizovanejší. Celkově to pro mě bylo takové nostalgické a už jsem vlastně byla vypnutá a myslela na to, že se už neuvidíme.



25. června 2019 14:00

Tak tato hodina mě vážně moc bavila a přišla mi moc zajímavá. Je vidět, že Martina nemáme ještě tak vytrenovaného s přepisováním/mazáním kodu v průběhu lekce jako Pavlíka, ale jinak super kouč, hezky vysvětleno, organizováno a přišlo mi super, že jsme si tak zopakovali a používali praktické věci, které už známe. Pokud tato hodina není mezi standartními lekcemi, tak s pozice pyladies bych ji klidně na konec zařadila. No a to, že to byla poslední hodina i skoro slza ukápla. Fakt všem moc kdo se podíleli děkuji. Vím, že to muselo dát někdy dost práce a spoustu svého času. Jen Vy ste pro nás udělali ten kurz, tak že nebyl suchý, nudný, ale byla to zábava a super parta. Bylo to bájo a snad sme se neviděli naposled :) Ještě jednou DÍKY



26. června 2019 9:56

Lekce byla moc fajn, i kdyz ocividne jen male nakouknuti do knihovny requests. Moc se mi libilo, ze si s tim lektor i pohral, takze jsme meli k tem informacim i jednoduchy vizual (graf a obrazky)