Hodnocení lekce

Lekce 6 – Opakovací úkoly a Seznamy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

3. dubna 2019 20:58

V 19:07 jsem poprvé vylepila zelený papírek a měla jsem obrovskou radost :-) Děkuji Pavlovi a ostatním koučům za trpělivost. Dnes jsem to konečně zase v průběhu hodiny dohnala.



3. dubna 2019 21:03

Za me byla hodina v pohode, stihala jsem. Kdyz jsem potrebovala, tak mi koucove pomohli jako vzdy. :)
Samostatne ukoly jsou moc fajn, ale po skonceni ukolu a ukazani spravneho vysledku bych se mozna jeste zeptala, kdo tomu nerozumi, at se to muze dovysvetlit.
A znovu poprosim Pavlika, at si seda bud vic na kraj stolu nebo at pise vic nahore, protoze nam jeho hlava zastinuje spodek platna. :)



3. dubna 2019 22:36

Bylo to fajn,snad jsem to pochopila aspoň trošku.Koučove super.pomáhá mi,když jednu věc vysvětlí víc lidí,protože každý přemýšlí jinak.ale vím,že je to otravný a zdržuje to 🤔 Pomohlo by mi,kdyby byly zadání úkolů psané jako pro "blbý" abych to pochopila i já 😁.



4. dubna 2019 9:29

Stíhala som, myslím, že som pochopila všetko. Som rada, že sme precvičovali funkce. Pomohlo to. Kouči super. Dík :-)



4. dubna 2019 11:35

Za mě super hodina, kterou jsem potřebovala jak sůl. Moc mi pomohlo opakování na začátku (za které jsem fakt vděčná) a moc se mi líbila samostatná práce za případné asistence koučů. Myslím, že díky téhle hodině jsem konečně pronikla do tajů funkcí, utřídila si staré učivo s novým a neudělal se mi v hlavě guláš. Jinak nové učivo v pořádku.



4. dubna 2019 11:36

Zoznamy hodnotim vcelku lahko pochopitelne. Oproti vytvaraniu funkcii z minulej hodiny to bolo zasadne jednoduchsie.

Ukoly na hodine som nemala problem spravit, popripade mi kouci pomohli a spravne poradili ako spravit dalsi krok.



5. dubna 2019 8:57

Me se libila,protoze jsem nebyla :-D dohanim, ale zapasim s def :( preci jen while je mi bliz :-P



6. dubna 2019 11:27

V rámci možností to šlo. Mám zkušenost se soukromým doučováním s koučem a je to sto a jedno. Na hromadné lekci vím, že nemám čas a musím to udělat co nejrychleji a nemám čas nad tím tolik přemýšlet a to mě dostává pod stres. Nevzdavam to, protože vím že nejsme všichni stejně rychlí a chápaví. Ale kdyby to mělo být na základě motivace z toho co mi funguje a co vymyslim, tak na kurz uz nechodím. Jinak pivo bylo skvělé a myslím, že celkově jsme fajn skupina lidí.



8. dubna 2019 13:43

Procvičovací část byl super nápad a moc mi to pomohlo. Myslím, že by nebylo na škodu, takhle trávit každý týden třeba 30 minut, kde se bude řešit nějaký menší úkol na funkce nebo podle potřeby. Dala bych na něj vždycky max. 10 mninut, ať toho stihneme víc. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud mě to netrkne do 10 minut, už to bez pomoci nepůjde.
n-tice jsem moc nepobrala, budu si je muset nastudovat na webu. Dneska budu pokračovat s úkoly a čeká mě právě úkol na n-tice, tak hyn sa hukáže :-)
U úkolů obecně mi hodně pomáhá, že tentokrát je tam i nápověda typu hlavička funkce by mohla vypadat nějak takto...



9. dubna 2019 8:19

Asi zatím nejlepší hodina vůbec. Na začátku probírání látky a následné procvičování v rámci samostatných úkolů - protože samostanou prací se to lidi lépe naučí.
Díky moc! :)



9. dubna 2019 18:27

Líbí se mi kočička ve zpětné vazbě :D
Určitě bylo velké plus, že jsme na začátku zopakovali funkce, aspoň jsem je víc pochopila. Koučové byli vždy nápomocní :)
N-tice jsem asi pochopila, nevím, uvítala bych nějaký opáčko, který prověří, jestli jim skutečně rozumím.



9. dubna 2019 19:03

Hodina byla fajn. Samostatné úkoly na začátku se mu líbily a když jsem si nevěděla rady, tak mi hned někdo pomohl. Co se týká úkolů... trošku problém..někdy mám pocit, že v hodině probíráme něco a v úkolu je pak něco jiného :D