Hodnocení lekce

Lekce 3 – Cykly a Želva

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

14. března 2019 7:15

Stihala jsem dobre, koucove byli vyborni a napomocni jako vzdy. :)
Ocenuju, ze prubeh kurzu prizpusobujete nasim potrebam, ze se nejede striktne podle planu, ale napriklad priste bude opakovaci lekce, abychom netapali v ucivu.
Vim, ze se tezko predvida, jak se bude stihat, ale prislo mi trosku skoda, ze nam zbylo na konci jeste 20 minut casu.

Celkove se Pavluv zpusob uceni od poprve moc zlepsil, chvalim, ze se ridi zpetnou vazbou. :)



15. března 2019 10:15

Ahoj, ano stíhala som.
Rozumela som všetkému - lekce bola v poho.
Kouči pomáhali.
Som rada, že si dáme příště opáčko.
Moc dík, odvádzate skvelú prácu.



15. března 2019 18:36

Líbilo se mi, že jsme si zopakovali co jsme dělali minule a tahle hodina mi přišla docela easy, nebylo to moc složité, byl čas si to vyzkoušet, želva je roztomilá... taky je super že bude příští hodina jen opakovací, myslím, že je to fakt dobrý nápad :)



16. března 2019 0:14

Hodina se mi moc libila.Myslim,že celkem stíhám.ale jsem ráda za opakovací lekci.Kdyz si nevím rady,vždy mi nějaký kouč ochotně pomůže.



16. března 2019 10:25

Já jsem naprosto spokojená. Kurz splňuje moje očekávání. Všechno tak akorát, koučové nápomocní, už jsem se toho hodně naučila. A musím říct, že to jde opravdu mnohem lépe než když jsem se pokoušela něco učit jako samouk.



16. března 2019 16:00

Díky za další lekci, kouči opět všichni super - přicházeli na pomoc, i když o ni nebylo požádáno:) Pavel taky. Hodina byla oproti předchozím podstatně jednodušší, všemu jsem rozuměla")



16. března 2019 17:23

z úkolů se mi zavařují otáčky :-D
nebylo to nejhorší, ale mohlo to být lepší :-P
dost jsem zápasila s vnějším úhlem a představivostí a mám to pořád, protože se normálně používá vnitřní :/



16. března 2019 17:55

Ahoj,

sraz sa mi páčil, rozumela som všetkému, cykly a želva boli vysvetlené dobre len celkom neviem načo takúto želvu využijem :D. Ani mi to sňou nejak nešlo a ani ma to moc nebavilo.



16. března 2019 18:54

Hodina celkově byla moc fajn jsem ráda, že zatím vše chápu a lekce se přizpůsobuje aktuálním požadavkům. Jen když jsem začala řešit domácí úkoly k 3 lekci, tak mi přišlo škoda, že jsme v hodině nezkoušeli těch případů víc (zvlášť i s ohledem na čas který nám na konci zbyl), pač musím se přiznat, že nad něma pak trávím dost času doma. Jinak lektorský projev Pavla se nedá s první hodinou srovnat - opravdu super posun. Je i moc super jak nikoho neodbyde a snaží se pomoci, což platí i o ostatních koučích. Ještě se mi moc líbí práce koučů na slacku i na cloudu, kde se ihned vyjadřují k problemtice a můžeme s nimi diskutovat nad řešeními, což beru za sebe asi jako jeden z nejlepších bonusů tohoto kurzu (nepočítám Pyvo :)).



16. března 2019 20:14

from random import .... pořád vlastně nějak nechápu k čemu to je. Tohle mi nějak ušlo. Kreslení čtverec, trojúhelník... tady mi nejvíc pomohla ke konci hodiny konzultace s koučem a legrační bylo, že až dodatečné otázky na věci, které asi byly v průběhu hodiny probírané, ale já je nějak asi nechytla, mi pomohly pochopit o co v cyklu šlo. Stále nejsem mistr, ale i tak mě hodiny dávají energii a jdu odtamtud v lepším stavu, než přicházím. Uvidím jak úkol, jdu na něj.



17. března 2019 13:04

Stíhala jsem, rozuměla jsem většině - otáčení left a right je pro mě trochu problematičtější.
Lekce byla tak akorát.
Koučové byli vždy nápomocní.
Lekce byla moc fajn a vy taky :-)



18. března 2019 13:46

Ahoj, hodina super. Vysvelenie dostatocne. Za mna by sa toho mohlo prebrat aj viac ale rozumiem, ze nie kazdy chape ucivo rovnako rychlo. Dakujem za super kurz.



19. března 2019 16:44

Je fajn, že se snažíte vyjít vstříc dodatečným opakováním. :) Jen mě trochu mrzí, že to zasáhne do klasických hodin - spíš by se hodilo vytvořit extra doučovací čas.
Plus mě trochu zamrzelo, že jsme skončili asi o 20 min dříve...
Jinak super, líbí se mi, když Pavlík dodává i extra věci (mimo výukové materiály).