Hodnocení lekce

Lekce 8 – Slovníky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

18. dubna 2019 12:53

Pekne vysvetlená látka, stíhala som. Kouči super - pomáhali. Celkovo príjemná hodina :-)



20. dubna 2019 17:12

Turnaj v piskvorkach super, holky jsou moc sikovny! Slovniky jsem myslim pochopila dobre. Nejdriv jsem si nebyla jista, jak to vyuzit v praxi, ale s domacim ukolem se mi to uz lepe rozlezelo v hlave. :)



21. dubna 2019 23:30

Hodina byla super.nakres na tabuli mi pomohl.kouči pomáhají hodně. Snad jsem to pochopila.těším se na příště.



22. dubna 2019 18:21

Super hodina, bylo vidět, že nám všem slovníky celkem do hlavy jdou, což je super. :) Podle mě byl třeba tenhle "nakopávač". Všichni hned chytnem druhou mízu. :D
Turnaj byl taky mazec, bezva zpestření.



22. dubna 2019 18:23

Hodina byla fajn, seznamy byly hezky vysvětleny. Práce koučů jako vždy na jedničku. Jsem moc ráda, za jejich rady, protože pak samostatná práce je o dost lepší. Dokáží poradit tak, aby hned neřekli co má člověk dělat, ale snaží se ho navést správným směrem.



22. dubna 2019 19:39

Ahoj, za mě zase z hodiny nejsem moudrá :(, bohužel. Všimla jsem si, že se Pavlík strašně snaží nám vysvětlit, jak vlastně slovníky fungují, ale i přes jeho snahu nejsem schopna tu funkci napsat sama. Nedokážu poskládat kód - jak a co má po sobě následovat, jak k němu přistoupit. Jsem z toho bezradná. Na hodině se snažím dávat pozor, ale kódy, co nám Pavlík píše na tabuli mi nepřijdou dokončené a já v nich sama nedokážu najít chyby :(. Pak nad kódem sedím s červeným papírkem a přijde mi to jako žrout času - přijde mi to neefektivní.



22. dubna 2019 22:13

Více méně jsem chápala. No ale stejně jsem si musela projít hodinu na netu v kurzu. Nějakou dobu jsem se trápila s úkolem, ale stejně to zase skončilo několika hodinama na telefonu, abych úkol odevzdala.

Dělat druhou část úkolu mě ani v nejmenším nenapadlo.

Každopádně náplň hodiny byla určitě organizovanější a jasnější než minule.



22. dubna 2019 22:20

Slovniky byly moc fajn. Stihala jsem a rozummnela jsem vsemu. Byla to prijemna oddychovka po tech funkcich a piskvorkovymu peklu :-) Dokonce i ukol jsem zvladla. A moc chvalim prehledne a jasne zadani ukolu, to moc pomohlo si uvedomit, jak na tom pracovat.



24. dubna 2019 9:24

Minulá hodina byla docela fajn a přišlo mi i že měla nějakou formu. Turnaj v piškvorkách dost zajímavý a slovníky vysvětleny docela dobře. Co mi nebylo jasné jsem si přečetla a zopakovala na naučse. Domácí úkol moc pěkný, jen mě mrzí, že nebyl probrán a zadán hned na hodině,ale v poledne ve čtvrtek a já od čtvrtka odpoledne do pondělka, byla zrovna pryč bez pc a tak sem na něj mrkla až v pondělí večír :( Na druhou stranu je hezké, že byla doplněna pomoc a taky zajímavý článek o rozdílech mezi slovníky a seznamy (pač ano zrovna jsem chtěla psát do zpětné vazby jesli bychom nemohli na nějakých podobných příkladech rozebrat rozdíly mezi, řetězci, slovníky a seznamy, ale teď myslím, že už dobrý a díky že ste mě předběhli). Jinak tím, že jsem byla pryč a na úkol se dívala až pozdě, tak mi bylo blbé už psát, ale budu ráda, když lekce na nextcloudu, by byly taky hned po hodině (08 chybí).Díky