Hodnocení lekce

Lekce 12 – Závěrečný projekt

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

29. května 2019 20:43

Pro mě dnešní hodina hodně náročná, musím si na to v klidu sednout, abych pochopila, co která část kódu dělá. Jinak mám samozřejmě radost, že vidím pohyblivý výsledek, nicmene pro mě osobně byl dnešek spíš o opisování kódu, než vymýšlení kódu samostatně.



31. května 2019 9:30

Hrozne vela toho bolo dneska ukazane. Z mojho pohladu ale iba ukazane, nie vysvetlene a oducene. Nemam pocit, ze by som bola schopna spravit sama co i len 10% toho programu.
Triedy ani pyglet neovladam tak dohlbky aby som sa mohla sebavedomo pohnut do takehoto projektu. Asi by som uprednostnila aby sa
triedy a pyglet prebrali viac dohlby na separatnych hodinach a az nasledne aby sa skupina pustila do velkeho projektu. Popripade aby na uplnom konci celeho kurzu bol 5-6h workshop kde by sa robila hra. A dovtedy sme mohli radsej poriadne prebrat jednotlive sekcie podrobnejsie.

Podla mna sme celu hodinu iba opisovali riadky po Pavlovi.

Mozno by pomohlo keby ste do dnesneho kodu zakomentovali co jednotlive riadky robia s raketkou a preco sme ich pouzili.

Dakujem :)



31. května 2019 13:39

Hodina bola dosť náročná. Doma si to celé znova prejdem a snad z toho budem múdrejšia. Mne by veľmi pohohlo, keby sú k jednotlivým riadkom napísané komentáre, aby som vedela, čo to vlastne robí :-)
A rozhýbať konečne obrázok bolo super!



31. května 2019 20:58

:-) tak na pohodu. Chapala jsem co určité části kodu asi dělají. K samostatné práci to samozřejmě není. Kouči byli fajn a hovory u piva ještě lepší :-).



2. června 2019 18:41

Tato hodina byla super v tom, že pěkně bylo vizualizované co jednotlivé části kodu dělaji. Co však pěkné za mě moc není je opisování kodu. Já nevím, ale pro mě soustředit se na opisování, abych neudělala chybu a zároveň chytat každé slovo Pavlíkova vysvětlování je docela náročné, takže opíšu a podle mě pochytím tak 60% (samozřejmě s pokročilou dobou hodiny se procenta snižují). Což je podle mě škoda. Za mě by asi pomohlo, kdybychom na konci/začátku hodiny ještě jednou v klidu shrnuli celý kod a vše co jsme napsali a vysvětlili, co, proč, jak, kam jsme psali (zvlášť když v tom budem dál pokračovat) a zodpověděli dotazy, pokud nám nebylo něco jasné. Nebo možná by pomohlo, kdybychom třeba kod měli např. dopředu na cloudu ušetřili bychom opisování a věnovali se více vysvětlování a možnostem kodu. Díky za hodinu a těším se na další.



5. června 2019 14:40

Je hezké vidět něco, co spojí všechny naše dosavadní znalosti dohromady a vytvoříme celý kód.. Možná bych ale spíše brala samostatný velký projekt na konci, který bychom dělaly doma a ne jen opisovaly kód.
Práce Pavla a ostatních byla super, celkově mám tu naši skupinku moc ráda. :)