Hodnocení lekce

Lekce 14 – pokračování závěrečného projektu

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

13. června 2019 10:18

Moj celkovy dojem z asteroidov bol, ze sme iba opisovali od Pavla kod bez vacsieho pochopenia co vlastne robime. Ak bolo ucelom poslednych 3 vyukovych hodin kurzu ukazat ake komplikovane je spravit hru, tak to ucel splnilo.

Ja by som uprednostnila keby sme radsej hru asteroidy nerobili a venovali sa nejakym menej komplexnym uloham, ktore by sme ale na konci hodiny ovladali. Prvych 11 lekcii bolo pre mna ovela prinosnejsich.



15. června 2019 22:00

Prostě se opisoval kód a když bylo štěstí, tak se opsal i dobře :-). Koučové pomáhali skvěle ;). Nejzajímavější část byla když Pavlík a kouč vedli diskuzi. A co me na cestě z piva napadlo a dost zamrzelo, ze se vlastně už takhle nikdy neuvidíme :-(, už je konec kurzu.



17. června 2019 22:46

Bohužel, programování hry Asteroidy mi moc nedalo. Sice jsem viděla něco, co jsem rozhýbala a jak to všechno vypadá dohromady, ale to jen proto, že jsem opisovala kód. Možná by bylo lepší dát k dispozici část kódu, kterou bychom upravovaly? Plus bychom znaly výsledek? Možná za domácí úkol a pak na hodině by se to klasicky probralo..



19. června 2019 11:51

Závěr projektu byl super, mám hroznou radost z funkční hry! Chtěla bych si ji přetvořit a dát jinou grafiku a ideálně moct někde nasdílet, aby se to nemuselo spouštět z konzole, poradíte, kde načerpat instrukce? Nebo si to představuju moc jednoduše? :)
Budu ráda za nasdílení na Slack nějakých tipů, jak hru zpřístupnit někde v síti nebo aspoň v rámci počítače s přívětivějším použitím a ne přes cmd.