Hodnocení lekce

Lekce 5 – Moduly a testy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

22. října 2019 12:37

Velký přínos vidím v tom, že se probíral kód se zavřenými počítači. Bylo pak potřeba dávat větší pozor, takže člověk mohl snáz pochopit, jak kód napsat. Osobně bych viděl pozitivně, kdyby tohle proběhlo v krátké formě na začátku každé hodiny. Sice by to bylo trochu víc z vlaku, ale i tak si myslím, že by to mělo přínos. A plus ještě předtím vysbírat mobilní telefony :))



22. října 2019 16:42

Ahojte!

Hodina bola fajn, to, ze sme mali odlozit pocitace bol zaujimavy zvrat. Ja som ocenila, ze sme zase sli cez piskvorky, pretoze som pohorela na pochopeni zadania v jednej ulohe (resp. som ho pochopila, ale v hlave som ho prekomplikovala a uz som nevedela pokracovat).

Myslim ze som trochu ztratena s tym testovanim, ale to kvoli tomu, ze je to pre mna nieco nove a musim si to zopakovat doma a nejako sa s tym zzit.

Opat raz, ja vzdy ocenim stories/hacks/trivia z prace programatora, takze akakolvek rada zo skusenosti je pre mna uplne TOP.

Mozno, ak by bol na to cas v buducnosti, tak by mohla byt celkom zabava zaclenit nejaky kviz/hlasovanie s papierkami ako kratke zopakovanie nejakeho ucebneho bloku (je to ale len napad).

Ako obvykle, vdaka za vas cas a vase usilie! :)



27. října 2019 14:22

Stíhala jsem dobře ipřesto, že jsem předtím lekci chyběla a v učivu se čímdál více ztrácím.
Rozumněla jsem všemu, teď to jen zvládnout aplikovat.
Celkově je na mě vše moc rychlé a těžké. Ne na hodinách, ale domácí příprava je peklo.
Koučové jsou zlatí, vždy pomohou.
Nemám výtky k ničemu, jsem ráda, že Pyladies jsou.



28. října 2019 9:38

Myslím, že bylo skvělé, že jsme prošli znovu stěžejní části domácích úkolů, člověk vidí věci, které ho doma nenapadnou.
Lekce byla akorát a domácí projekty jsou přiměřeně obtížné.
Díky:-)



28. října 2019 16:34

Další bezva hodina. Moc mi pomohlo, vidět programování piškvorek "online", některé varianty mě nenapadly nebo jsem zadání řešila moc složitě. Palec nahoru, psát si poznámky na papír byl super kompromis.

U modulů a testování se mi líbily příklady. Ale že jsme už neměli moc času, úplně se mi všechny varinty nepospojovaly dohromady a měla jsem v nich trochu guláš, co importuju kam a co píšu do kterého souboru a co spouštím kde. Ráda bych se zeptala přímo na hodině, ale jen těžko se mi formuluje otázka na něco, co mi není jasné, když mi to není jasné :) Dostuduji z materiálů a těším se na další sraz!



1. listopadu 2019 17:01

moc se mi líbilo, jak Petr vysvětlil piškvorky se zavřenými noťasy, pokoušela jsem se maximálně pochytit logiku a těšilo mě, že mám podklady na doma

konec hodiny se někdy (jak to říct..) "ztrácí", už jsme všichni na konci dne unavení a Petr možná trochu zrychlí, aby to stihl, takže ty závěry mám vždy v mlze :D



1. listopadu 2019 19:23

Hrozne moc se učim a navíc uživam si to. Děkuji moc za pozor a všechny komentaře ktery my vždicky pomahaji opravit nebo zvladnout domaci ukoly. Děkuji za trpělivost u toho se taky hodně naučim. Moc si vážim že jste nam nabidli dodatečně doučování! Taky děkuji že nas vždicky informujete o skvěle dalši eventy, workshopi, hakatony... Diky vam budu statečna a jdu do sviho prvniho hakatonu :) Jste nejhodnejši a nejšikovnejši učitele, mentory, lektory a organizatory :) Diky!



3. listopadu 2019 16:29

Páčilo sa mi, že sme si spoločne prešli piškvorky, veľmi to pomohlo pri vyplňovaní domácich úloh.
A samozrejme oceňujem prácu všetkých koučov, ktorí pravidelne všetko opravujú a píšu komentáre aj cez víkendy, je to veľká pomoc! Lekcia o testovaní bola zaujímavá, určite by sa tomu dalo venovať ešte viac. Budeme sa k tomu ešte vracať? A som taktiež za, aby sa robili doučovania pred kurzom, aspoň nebudeme zdržiavať na kurze tých šikovnejších.



4. listopadu 2019 9:54

Ahoj, začátek minulé lekce, kdy Petr projížděl Piškvorky a postupně je zpracovával, byl super. Zatímco ve třídě je většinou čas projet spíše jednodušší příklady, takhle jsme měli příležitost vidět metodiku jak postupně budovat i komplexnější program. Hodně mi pomohlo vidět, jak přemýšlí a zadání přetváří v konkrétní funkce.
Bylo by super, kdybyste i do materiálů přidali více praktických příkladů i komplexnějších fukncí, třeba se stručným popiskem.
Moc oceňuji příležitost na doučování, ale bohužel jsem do pěti v práci a tak tak stíhám na šestou. To bude pravděposobně důvod, proč se nás nepřihlásilo více, nejedná se o nezájem :)
A malá otázka. Budeme se bavit o Gitu? Byl zmíněn v úloháh v Lekci 3, ale dále se nějak neobjevil.



4. listopadu 2019 16:15

nestíhám, nestačím, snad se z toho nezblázním :D



4. listopadu 2019 19:54

Vsetko skvele! fakt.