Hodnocení lekce

Lekce 12 – MicroPython

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

18. prosince 2019 12:59

Pro mě nekompromisně nejlepší hodina, tady je to jednak vyladěné a za další prostě funguje spojení programování a hračičkování! Nic neměnit, všechno je super! :-)



18. prosince 2019 15:20

Hodina byla skvělá. Bavilo mě to moc. A měla jsem při ruce dva úžasné kouče :-) Téma na poslední předvánoční hodinu to bylo dokonalé. Děkuji za lekci, děkuji za celý kurz :-)



18. prosince 2019 18:37

Ahoj, microPython byl super a hodinu jsem si uzila. Mozna to bylo trochu rychlejsi, ze jsem nestihla zapojit ten motorek, ale je fajn, ze jsme byli zapojeni do hodiny. Diky za ni a za perníčky taky.



19. prosince 2019 10:20

Ahoj, poslední lekce microPython byla skvělá a zábavná a hlavně mám strašnou radost že mám super hračku na začátek a mám co ukazovat té kachničce kterou jsem dostal už před tím :D A díky všem co tohle pro ostatní dělají a hlavně teda Petrovi za trpělivost a vůbec tu možnost si něco takového zkusit...určitě se ještě uvidíme a teď už musím roztočit ten větráček a zahrát barevnou show pro kachničku tak zatíííííím :)))) Jirka



19. prosince 2019 18:05

Moc moc zajimava lekce. Lots of fun! Děkuji moc za darečky a za doučovaci lekce. Doučovaci lekce byla moc užitečna a prosím Vás dejte vědět pokud bude dalši anebo nejaky zajimavi mini hackaton na šahovnice :)

Taky děkuji moc za alumni skupinu na slacku a za to že nam nechavate pristup k domacih ukolu.

Jste super, prosím pokračujte dal a těšim se na dalši pyladies kurzy a všechno pyladies :)



20. prosince 2019 16:35

Ahoj:)
nejlepsi hodina:) python v praxi je skvely! a daval smysl, ikdyz misty bylo tempo vrazedne:))
velke diky za darky! moc si toho vazim, byl to proste skvely kurz! a snad se potkame na dalsich hodinach:)
Petr je skvely lektor, obdivuji zapal a nadseni vsech zucastnenych a jak jsem uz kdysi psal, kudy chodim, tudy PyLadies chvalim:))