Hodnocení lekce

Lekce 6 – Seznamy a n-tice

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

5. listopadu 2019 15:36

Doučování byl super nápad, určitě bych ho za nějakou dobu ocenila znovu. Je dobré mít možnost probrat nějakou konkrétní věc, která není úplně jasná a moct ji probrat s někým tak nějak víc podorobné. Na hodině se samozřejmě můžu zeptat, ale není to stejné jako když to někdo vysvětlí individálně.

Minulá hodina se upřímně hodně vlekla :) Asi to bylo tím, že celou dobu mluvil jen Petr a nebyla žádná možnost zkusit se něco napsat. Takže zpětně vazba za mě je, že je lepší, když je ta hodina proložená nějakým krátkým úkolem. Jednak to potom není tak náročné na pozornost a jednak je i snazší si tu látku zapamatovat, když si to rovnou můžu vyzkoušet.



5. listopadu 2019 22:25

Ahoj, včerejší lekce byla fajn, dalo se to stíhat a pochopit. Víc mě zabíjí ty úkoly (momentálně ještě piškvorky), tak by se mi líbilo víc o nich diskutovat. Jo jasně, máme slack :) I nápad s doučkem před hodinou mi přijde fajn, jen jsem to nestihla, ale někdy příště se ráda připojím.



6. listopadu 2019 23:10

Like za:
vysvětlení funkci seznamů názornou ukázkou s papírky.



8. listopadu 2019 8:05

Princip seznamů a n-tic byl pěkně vysvětlený, to by nebyl problém, ale nějak jsem nepochopila práci v interaktivním režimu, ve kterém se vše ukazovalo. Na co je v praxi použitelná? Když chci vytvořit definici funkce, tak si ji musím přece uložit do souboru a nemohu tuto funkci vyvolat v interaktivním režimu. Nebo jsem něco nepochopila? Poprosila bych o dovysvětlení tohoto problému, pokud v tom nejsem jediná.
Díky:-)



8. listopadu 2019 19:08

Moc díky za doučování, došly mi tam konečně poměrně zásadní věci! DÍKY ZA TRPĚLIVOST!!! (Určitě se přidám znovu, když bude zase možnost). Také se mi líbilo, že Petr nám dal čas ještě na piškvorky (sice jsme na to měli/měly už dva týdny, ale je to prostě už složitější úkol...)



9. listopadu 2019 11:58

Hodina byla jako vždy bezva, líbily se mi názorné ukázky změny seznamů a proměnných. Samotné seznamy a jejich metody a změny sice moc vzrušující nebyly, ale u základů to asi nejde.
Zajímalo by mě, jestli by seznamy a entice nebylo lépe zařadit v některé z dřívějších hodin? Viz komentáře koučů v domácích úkolech, kde radí používat seznamy ve chvíli, kdy jsme je ještě neprobrali.

Velmi oceňji že jsme se konečně (snad) zbavili piškvorek, které se řeší už kolikátý týden upřímně už s nich mám osypky a ráda bych se posunula k něčemu novému ;)

Úkoly k seznamům mi přišly poměrně lehké, oceňuji jak bylo zadání konkrétně rozepsané a složitější akce rozepsané bod po bodu jako kuchařka :)

Zároveň děkuji za ochotu koučů při doučování, moc mi to pomohlo.



10. listopadu 2019 16:15

Lekcia bola zaujímavá a dobre vysvetlená a oceňujem, ako koučovia skvele pomáhajú aj s domácimi úkolmi.Určite som za to, aby sa robili pravidelne doučovania pred kurzom, veľmi by to pomohlo.



11. listopadu 2019 9:36

Hodina byla klasicky super :) Oceňuji vysvětlování látky na praktických případech s papírky.



11. listopadu 2019 16:45

Tahle hodina mě zatím bavila nejvíce takže díky moc...