Hodnocení lekce

Lekce 4 – Chyby a rekurze

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

15. října 2019 9:33

Mne sa pacilo, ako sa na zaciatku preberalo, ze input vo funkcii nie je dobry. Neviem teda ako by sa to stihalo a ci by sa Vam to vobec chcelo, ale take nejake trivia z prace programatora a coho sa vyvarovat mi pridu strasne super.

Myslim, ze som stihala a pomerne rozumela. Ja vynimky trochu poznam z Javy, takze pre mna bola lekcia cajk. Pomoc som nepotrebovala.

Mam jedinu otazku - v ramci funkcie podel_nulou, ktora sa rozoberala a kde sme hlasovali o tom, na ktorom riadku je chyba - tak aka bola spravna odpoved podla PyLadies? line3/line7/line14? :D alebo kazdy ma iny nazor?



15. října 2019 12:35

Ahoj, k včerejší hodině nemám žádné výtky :) Proběhlo to v pohodě, když bylo potřeba, poradili jste, ostatně jako vždy. Otázky nejspíš vyvstanou při řešení domácích úkolů. Takže kdyžtak na Slacku.
Dávám palec nahoru za úkoly, které vymýšlíte a komentáře od koučů, na tom se člověk hodně naučí.



17. října 2019 9:28

Všechno vyborne! Rada bych měla lekce pyladies vic krat tydne. Nebo nejaky dodatečni pyladies workshop. Je všechno hrozne užitečne a užasne a moc se toho naučime! Lektori a mentori perfektni. Děkuji všem!



17. října 2019 12:06

Lekce byla akorát jak v obížnosti, tak v tempu.
Rozdíly mezi globálními a lokálními proměnnými by možná bylo vhodné příště ještě jednou krátce zopakovat.
Celkově velká spokojenost:-)
Díky



19. října 2019 18:18

Táto lekcia sa mi zdala zatiaľ najlepšia. Išli sme dobrým tempom a stihli sme všetko prejsť. Možno do budúcna by sme mohli stráviť viac času kontrolou úloh. Pretože nie vždy sa mi podarí ich všetky vyriešiť a bolo by fajn na kurze s lektorom dostať aspoň čiastočnú predstavu, ako u jednotlivých úloh postupovať. Alebo aspoň dodatočne zverejniť nejaké riešenia resp. návody. Napríklad u minulej lekcie boli úkoly 21-25 najťažšie a na kurze bolo iba povedané, že tí, ktorí odovzdali, to mali správne. Tak to ma mrzelo, lebo práve tieto úlohy som neodovzdala a keďže sa tento týždeň pridali ďalšie, tak už nie je toľko času sa k nim vrátiť.
Nejaké vzorové riešenie by pomohlo.



20. října 2019 19:04

Na minulé lekci jsem kvůli nemoci nebyla a snažím se dostudovat, o co jsem přišla. A bohužel mi to moc nejde. Bez výkladu jsou ty materiály na webu pomerně stručné. Moje zpětná vazba teda je, že bych ocenila trochu víc rozepsané ty materiály. Aby se v případě absence dala ta konkrétní část doučit.



20. října 2019 21:40

jeje, asi jsem pod tihou globalni promenne a slova faktorial zapomnel na zpetnou vazbu:)
nebudu lhat, jsem ztracen:( ani nevim kdy se to stalo... na hodine obvykle chapu vsechno, pak si projdu i materialy a je to fajn:)
o den pozdeji sednu k ukolu a jsem ztracen. muj mozek nedokaze logicky propojit znalosti, ktere uz tam nekde jsou... coz je chyba meho mozku, protoze ty prednasky jsou proste super a ja tam chodim hrozne rad.. jen si pripadam jako zpatky ve skole, kdy jsem nemel ukol a desil jsem se dalsi hodiny, protoze ho jiste vsichni ostatni maji a jen ja jsem to tele.
bude nejake lyncovani tech pomalejsich? ja jen abych se pripravil...
takze:
lekce - super
prednasejici - super
faktorial - slysel jsem poprve.. na gymplu jsem resil spis latinu nez matematiku, takze ani rekurze mi moc nerika....
koucove jsou zlaticka
porad vsude chvalim pyLadies kudy chodim:))



20. října 2019 23:28

Fajn :)



21. října 2019 15:51

Ahooooj, všechno máte parádně vymyšlený...ale ty domácí úkoly jsou těžký si myslím a nestíhám je řešit včas tak snad to nevadí :))



22. října 2019 12:04

Hodiny byla bezva, chyby jsem docela pobrala, po přečtení materiálů na webu jsem i měla pocit, že látce rozumím. Domácí úlohy byly tentokrát trochu challenge, ale stále myslím, že v normě. Zpětně mi v materiálech chyběl nějaký složitější příklad s try + except + else. Tato kombinace me vůbec nenapadla a dlouho jsem si zbytečně lámala hlavu, jak funkci zakončit.
Rekurze jsou pak o stupínek abstraktnější, ale líbil se mi vzorový příklad a s pomocí materiálů snad více poberu i ty.