Hodnocení lekce

Lekce 1 – Výrazy a podmínky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

23. září 2019 20:33

Jelikož jsou kurzy na 3 úrovně a středeční má být ten nejlehčí, čekala jsem, že tento pondělní bude začínat třeba od cyklů a dál. Tak či tak si myslím, že pro úplného začátečníka to muselo být úplně, jak rychlostí, tak vysvětlováním. A já se budu těšit na něco pokročilejšího :)) těším se na příště, Petr je milý, vtipný člověk!



23. září 2019 22:02

Ahoj, bylo to všechno hezky vysvětlováno a díky tomu nápadu s lístečky hlavní učitel ví jakou rychlost má zvolit takže za mě super. A koučové jsou hnedka po ruce takže se v tom nikdo jen tak neztratí když je problém...Díkec a další pondělí zdarec :)))



23. září 2019 22:41

Ahoj!
jsem moc rád, že jedeme od základů, jelikož mám za sebou jen workshop. Tempo je ideální, zatím se v ničem neztrácím:))
Když bylo potřeba, jakože bylo, kouč byl hned po ruce a problém byl vyřešen. Tímto ještě jednou díky:)
Takže dnes bez dotazů a bez negativní kritiky, ale k tomu se jistě dostanu v nějaké příští lekci:D
Ještě jednou díky, že tam můžu být!



23. září 2019 23:17

Feedback od kouče :-)
Všechno bylo super, na prvni hodinu tempo akorát. Přišlo mi, že se sice dost holek nudilo, měly hned vše hotové, ale muselo se poprvé jet pomalu. Vžila jsem se do sebe když jsem byla kdysi na první hodině, neměla jsem za sebou žádný hadí workshop, takže ten obsah a všechno by mi takto vyhovoval.



24. září 2019 8:36

Ahojda,
myslím, že včerejší hodina byla super - fajn tempo, příjemně srozumitelný a i přesto, že základy opakuju, jsem se naučila něco nového (venv venv) :)
A taky že je vždycky sranda pracovat s notebookem, co nosím na víc kurzů. Tímto bych chtěla ještě jednou poděkovat všem koučům, co mi přiběhli na pomoc a společně jsme mohli nastavit všechny proměnné tak, aby se s pythonem kamarádily - byli jste super! :)



24. září 2019 8:55

Stíhala jsi? -- Stíhala som
Rozuměla jsi všemu? Pokud ne - čemu? -- Rozumela som
Byla pro Tebe lekce moc těžká/lehká/akorát? -- teraz to bolo pre mňa trochu ľahké, ale to asi skôr preto, že som sa python začala učiť už predtým sama. myslím, že na ďalších hodinách to už tak nebude
Když jsi potřebovala, pomohl Ti kouč? -- áno!
Můžeme něco vylepšit? -- zatiaľ mi nič nenapadá
Chceš se nás na něco zeptat? -- hmmm asi nie
Chceš nás zkritizovat? Jen do toho! -- nie

Vďaka za prvú hodinu.



24. září 2019 10:20

Trochu jsem se zasekla hned ze startu, ale kouč byl pohotový a rychle mi pomohl se zorientovat a dohnat skupinu. Většina látky pro mě byla již poměrně známá, ale bylo fajn ji v klidu zopakovat.
Co bych uvítala: Během hodiny se často překlikává mezi terminálem, editorem, případně dalšími okny- alespoň ze startu by bylo možná vhodné zmínit, v jakém okně se máme aktuálně pohybovat.



24. září 2019 10:43

Stíhala jsem, občas byly větší proluky, mohlo by se jet i kapku rychleji (situace, kdy koučové stojí u zdi a Petr obíhá počítače bez zelených papírků, aby zjistil, jestli může pokračovat ve výkladu - to by se dalo určitě zefektivnit :) ).
Vysvětleno bylo vše krásně, nebyl problém s porozuměním. Ocenila bych rovnou vysvětlení některých příkazů (třeba venv venv) - nejen udělejte to, ale i čeho je to zkratka, proč se to tam píše dvakrát. Chápu, že tady na kurzu to udělám jednou a mám vystaráno, ale mimo kurz by bylo fajn to vědět. Nicméně to se dá vygůglit. To mi připomíná, že by bylo fajn odkázat na nějakej seznam základních příkazů (opět je to vygůglitelný) a jejich vysvětlení, abychom to mohli mít při ruce (jako ten super tahák na klávesnici).
Lekce mi přišla lehká, v podstatě zatím nic nového od Hadího workshopu, ale je mi jasné, že to brzy přitvrdí :)
Kouč mi pomáhal, i když jsem nepotřebovala :)) Byli iniciativní a to bylo fajn.
Hospodu po kurzu oceňuju taky :)

Děkuju, bylo to fajn a těším se na další hodinu :)
Hanka (zcela anonymně :) )



24. září 2019 15:08

Ahoj,


  1. Ano, stíhala jsem a myslím, že po absolvování workshopu úvodní hodina nebyla žádný problém. Mně osobně by nevadilo jít rychleji, ale rozumím tomu, že nekteří účastníci potřebovali víc času.

  2. Ano, rozuměla jsem.

  3. Lekce byla dost lehká, ale to se od úvodních hodin čeká.

  4. Ano, koučové byli moc nápomocní.
    5.,6.,7. Ne, myslím, že tahle hodina byla v pořádku. Možná jen doufám, že příští hodiny budou o trochu rychlejší.

Děkuji moc, že tohle děláte!



24. září 2019 18:43

První hodina měla skvělou atmosféru, stíhala jsem v pohodě, po hadím workshopu jsem se většinou nudila, když nepočítám hledání překlepů v kódu. Vyhovovalo by mi svižnější tempo, když byl kurz vedený jako pro ty, co už Python někdy viděli, byť jsem moc ráda, že jsem si mohla základy připomenout a osvěžit.

Docela mě rozčiluje umístění plátna, na které přes ostatní nejde moc dobře vidět, ale v dané učebně to asi lépe vymyslet nejde.

Těším se na příště!



26. září 2019 12:15

Vzhledem k tomu, že jsem se účastnila Hadího workshopu, tak byla úvodní látka spíše opakováním. Chápu však, že bylo nutné sjednotit základní znalosti nás všech, a proto si myslím, že tempo bylo ideální.
Velmi kladně hodnotím Petrův způsob vyučování. Vše je srozumitelné, pochopitelné a vše na sebe hezky navazuje. :)
Kouči byli také ochotni vždy přiběhnout a pomoci.:)
K první hodině tedy nemám co vytknout. :)



26. září 2019 19:24

Ahoj,
lekce byla akorát, zopakovala jsem si vědomosti nabyté na hadím worshopu.
Dík
JJ



29. září 2019 15:12

Stíhala jsem a rozuměla jsem, začátek jsme vzali celkem rychle, ale vzhledem k tomu, že většina kurzistek při představování zmínila nějaké zkušenosti, tak to bylo asi ok. Já mám za sebou nějaké základy, takže jsem stíhala celkem dobře a lehce byla tak akorát, abych se na úvod moc nestresovala :D Ale čekám, že v dalších lekcích bude přituhovat... :)
Koučové byli vždy po ruce, nemusela jsem moc čekat a dvakrát mi chytře napověděli.
Atmosféra fajn, jen na začátku trochu přelidněno :)