Hodnocení lekce

Lekce 8 – Slovníky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

20. listopadu 2019 22:33

Ahoj:)

zajímavá hodina.
nevím, jestli už jsem to psal, ale takový postřeh... ono to asi souvisí s tím, že na lekci se probírají lehčí věci a úkoly jsou těžké, jak někdo někdy psal.
každá ta lekce sama o sobě je totiž v pohodě, ale když pak mám všechno kombinovat, tak jsem ztracen:)) přece jen, "nenapsal" (se skoro až bojím říct, že bych psal program) jsem toho moc, takže mi prostě trvá, než mi dojde, že to jde vlastně taky použít a tamto bude fungovat i tady atd. Ale o to zajímavější jsou potom výsledky:))

jeden z důvodů, proč jsem se chtěl učit python, je i vylepšení (možná spíš vystavění) logického myšlení... proto se někdy tvářím asi hodně hloupě, protože ten mozek se to všechno snaží zpracovat a někdy je to opravdu hodně pomalé...

A žasnu nad Petrovou neutuchající trpělivostí, díky:)
díky samozřejmě koučům a všem, kteří se o nás tak hezky staráte:)



22. listopadu 2019 23:02

V opakovací lekci bych velmi přivítala ještě jednou porovnání struktur: řetězec, seznam, slovník.
V jednotlivých lekcích se mi to zdá jasné, ale doma se pak v té spoustě informací trochu ztrácím.
Díky moc.



24. listopadu 2019 21:10

Musím povedať, že programovanie hry klondike solitaire dalo zabrať a nebolo jednoduché sa v tom vyznať. Začalo sa tam kombinovať viacero znalostí spolu a trochu som sa v tom strácala. Dúfam, že na
opakovacej hodine sa to nejak utriedi, viac sa zameriame na prepájanie vedomostí. Samozrejme vďaka Petrovi a všetkým, ktorí nám pomáhajú, ste super a klobúk dole, že na nás máte nervy. :)



26. listopadu 2019 10:37

Perfektní, děkuji moc za trpělivost a vstricnost :)



26. listopadu 2019 11:43

Hodina byla skvělá, ráda jsem se zase něco nového naučila. Nebudu opakovat, co sem píšu pořád, ale tentokrát chci poděkovat za skvělou motivaci, kterou si z každé hodiny odnáším. A to neříkám jen kvůli gumové kachničce, která je novým členem rodiny :) Jste skvělí!