Hodnocení lekce

Lekce 13 – Datová analýza

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

18. prosince 2019 22:37

Super přednáška Mončo! Jak obsahově, tak i prakticky - kdy jsme spolu tvořili naši první analýzu na kradené biky a auta.
Oceňuji spoustu tipů, kde hledat data, jak to v reálu chodí při analýze nebo třeba ukázku své práce. A to vše v lidské řeči;)
Myslím, že jsi nám předala mnoho informací s kterými, pokud budeme chtít, můžeme nadále pracovat a rozvíjet se.
Well done!



2. ledna 2020 18:55

Lekcia z datovej analyzy bola velmi zaujimava, pacila sa mi ukazka na realnych prikladoch, ktore boli jednoducho pochopitelne, ale velmi nazorne. Taktiez bolo fajn ukazat nam 'notebook' na jedoduchu prezentaciu.
Monika to mala vyborne pripravene. Stihala som tak akurat, niet, co vytknut. Znova! :)

Celkovo boli ale lekcie od suborov uz narocnejsie na pochopenie a trochu som sa v tom zacala stracat, prijala by som znova nejaky set jednoduchych domacich uloh na precvicenie.



14. ledna 2020 15:35

Napriek tomu, že sa v budúcnosti nechcem venovať datovej analýze, bola hodina veľmi zaujímavá. Je dobré vidieť ako sa dajú dáta vizualizovať a ako niektoré nástroje s nimi uľahčujú prácu.

Prezentácia bola tiež super a vtipná :)



20. ledna 2020 8:14

Ahoj všem, rád bych se v první řadě omluvil, hodně jsem podcenil přípravu, momentálně mám ve všem bordel. Celkově je kurz hodně rychlý, hodina týdně je fakt málo. Člověk pokud doma neprocvičuje to rychle zapomene. Taky je asi potřeba k tomu přibalit další věci, jen python nestáčí. Pokud bude čas rád příjdu na poslední hodinu.
Jinak jste byli všichni super.