Hodnocení lekce

Lekce 2 – První program

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

2. října 2019 13:27

všetko som stíhala, času na vypracovanie som mala podla mna vždy akurát a vždy za mnou stál niekto aby mi poradil a všetci boli milý, prvá oficálna lekcia bola v pohode a aspon nás to nejak neodradilo, kedže sme začali zlahka ;)



5. října 2019 9:41

Opět vše ok. Nemám výtku :-)



6. října 2019 19:53

Druhá lekce byla fajn, lehká, stíhala jsem. Až se budou lekce postupně komplikovat, tak se asi na to zkusím vždycky podívat i trochu dopředu, abych se v tom neztrácela. Díky!



7. října 2019 12:46

Lekcia bola zaujímavá. Všetko sa dalo v pohode stihnúť. Taktiež kouči boli veľmi trpezliví a pomáhali.



7. října 2019 15:38

Za mňa určite dobrá hodina, začali sme s prvými mini kódikmi, už sa teším ako to začne narastať. Lekcia bola pre mňa asi dosť ľahká, stíhala som bez problémov. Vždy tam ale niekto bol kto poradil alebo dal odporučenie ako to vylepšiť. Super len tak ďalej, smelo do nás! :)



7. října 2019 15:52

Ahoj Koucove :)

Preberanu latku som stihala, bola podla mna celkom lahka, avsak je mi jasne, ze to je len zaciatok a ono to coskoro pride a budem pisat opak :D. Takze je to fajn na neodradenie, ze nieco sa nam aj podari uspesne nakodit. Na hodine bol mozno zo zaciatku trosku chas, ale to preto, ze sme zacali pouzivat nove prostredia a kazdy ma inak prednastaveny comp.
Koucku som na hodine nemala (aj tak obdivujem, ze si tolko casu viete na nas najst, na slacku, hodiny), avsak ostatni koucovia zastupili, pomohli, hocikto, kto bol akurat nablizku, dakujem!

Zatial neni co kritizovat :D :)



7. října 2019 19:50

Protože mám áčko, tak hodnotím jen studijní materiály a ty jsou zpracované natolik přehledně, že se mi podařilo bez větších záseků vypracovat domácí projekty. Takže díky!



7. října 2019 20:54

Ahoj, hodina byla super. Úkoly byly dost náročné a musela jsem se poradit s koučem. Nakonec kód nějak funguje, asi to chce jenom cvik :D



8. října 2019 8:48

Ahoj, lekce byla super, tempo tak akorát. Co se týče materiálů, nebylo tam pro mě zatím moc nového, snažila sem se Python učit už sama, ale určitě mně vyhovovala možnost okamžité zpětné vazby a pomoci od koučů, to mi při samostudiu dost chybělo, když sem narazila na problém. Něco jiného je vědět teoreticky, jak funguje třeba if-elif a pak to prakticky použít, hlavně složitější kód. Co je super, že hned od začátku instalujete python a editory, místo nějakých cvičných prográmků.