Hodnocení lekce

Lekce 5 – Datové typy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

25. října 2019 8:49

Lekce s Mončou byla super! Klidný a srozumitelný výklad - nemám co vytknout. Teď jen dostat ty seznamy pod kůži :)



27. října 2019 17:34

Lekce byla dobrá. Stíhala jsem. Úkol na listy byl docela těžký. Je škoda, že jsme tím ztratili hodně času a tuples a dictionaries jsme museli projet strašně rychle.



28. října 2019 9:19

Monča zvládla lekci super, neztratila mě, i když toho nebylo zrovna málo. Hlavní rozdíly mezi typy zvládám, jen chvilku potrvá, než si osvojím jaké metody a operace se pro každý z nich dají používat - v tom ale pomůže asi jenom praxe. Koučové se taky činili, a zvládali, i když jich tam bylo míň, takže palec nahoru. A co by šlo zlepšit? Dneska je docela těžké něco najít. Možná snad víc jednoduchých cvičení? Komplexnější (myšleno pro nás začátečníky) úlohy jsou super, ale uvítala bych víc jednoduchých úloh na ujasnění metod, funkcí, toho, co se s čím dá dělat atd. Třeba jen odkazy na něco na netu. Něco sem si hledala sama, ale už se mě stalo, že sem se marně snažila rozlousknout něco nad rámec mých znalostí, takže bych uvítala, kdyby na případné materiály někdo prvně hodil očko.



29. října 2019 13:59

Ahoj,
na lekcii som stihala, vsetko bolo ok,tempo primerane, no kludne by som lekcie prijala aj o pol hodinku dlhsie (ale zas chapem, ze toho mate vela aj tak).
Ocenujem vytlacene tahaky k temam a riesenie mini uloh na hodine.
A taktiez pivo a vela zaujimavych info. Dakujem :)