Hodnocení lekce

Lekce 11 – Soubory, JSON, Flask

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

5. prosince 2019 10:23

Lekce byla super, i jsem měla pocit, že tomu celkem dobře rozumím :D. Bylo to také i užitečné, výklad Aničky taky skvělý i když psát znova celý html bych znova nechtěla :D



6. prosince 2019 12:24

bolo to super, táto hodina ma velmi bavila a musím povedať, že každá ma baví viac a viac, aj to, že už niekedy celkom rozumiem IT reči :D zatial mi prišli všetky lekcie dobre urobené, napísané, vypracované a ked je niekto fakt odhodlaný pracovat po kurze v tejto oblasti, myslím, že mu to dá velmi dobrý základ :) teším sa na aničkinho manžela, vaša mrgd žena :D



7. prosince 2019 18:52

Děkuji za zajímavou lekci. Jsem ráda, že jsme se naučili, jak pracovat se soubory a jak využívat context manager. Určitě se budou hodit i informace o kódování dat do textu a JSONu pro přenos dat. Jsem naprosto nadšená tím, že jsme se podívali na základy webového frameworku Flask. Věděla jsem, že existuje Django, ale FLask vypadá mnohem více user-friendly. Podívala jsem se na hlavní rozdíly mezi němi - Django je monohem mohutnější a poskytuje více funkcí, zatímci Flask je mnohem jednodušší a flexibilnější. Jednoduše řečeno, dokud nebudu chtít vybudovat něco extrémně komplexního, tak Flask je pro vytváření jednoduchých aplikací naprosto perfektní.



9. prosince 2019 17:26

Tato lekcia bola v pohode. Vsetko sa dalo stihat. Subory a json boli velmi zrozumitelne vysvetlene. Flask pre mna zatial zostava tak trochu magiou, ale niektore veci su prehladnejsie vdaka dodatocnym materialom.
Len to pisanie html template by asi bolo lepsie az potom, co by sa vysvetlili zaklady (vysvetlene to bolo len zbezne a az potom.)



10. prosince 2019 9:02

Ahoj,

lekcia sa mi velmi pacila, kladne hodnotim zaradenie tychto tem, nakolko ukazuju vyuzitelnost pythonu v suvislosti s webom.

Preberanu latku som stihala, kludne by som prijala aj rozsiahlejsie prebrat tuto temu.

Koucovia skveli, ako vzdy, mili, napomocni.. Niet co vytknut :)