Hodnocení lekce

Lekce 4 – Git a Github

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

16. října 2019 8:56

Rája bola super, za lego palec hore, tentokrát som mierne nestíhala, mierne je vlastne slabé slovo ale verím, že to bola len moja neznalost niektorých príkazov, git celkom sranda hlavne gitignore :D



19. října 2019 8:58

Oceňuju vizuální ukázku na jakém principu Git pracuje pomocí fotek s Lego kostičkama :D - zajímavé, ale jednoduché zobrazení je vždy lépe pochopitelné. Přednáška super!
Pro ty, kteří s Gitem neměli tu čest je to o tom si vše teď ošahat a používat, aby si nabité informace sedly.
Lekce byla inzentivní, což se v úterky očekává. Příště bych se možná ujistila, že holky stíhají/zpomalila, pokud se příkazy zadávají společně. Já jsem byla ok, ale na ostatní to bylo občas moc hr;)



20. října 2019 15:26

Lekcii bola zrozumiteľná, ale kouč išiel dosť rýchlym tempom. Čiže keď som mala problém s PC alebo mi niečo dlhšie trvalo, bolo ťažké sa znova dostať do obrazu.
Možno len trochu spomaliť a bude to super.



21. října 2019 14:33

Uf! Oceňuji Rájovu prezentaci s lego domečkem, pomohla mi pochopit základy. Jinak ale Git nesnáším. Moc jsem nestíhala. A na 100 % tomu nerozumím ani potom, co jsem si prošla online materiály a odkazy na Slacku. Přišlo by mi lepší, kdybychom si bez nějakého hlubšího pochopení ukázali jenom tupé nahrání domácího úkolu přes Git a ten zbytek buď neřešili vůbec, nebo si ukázali později až budeme skutečně potřebovat, anebo si tupě nastavili bez vysvětlování (např. ignorování venv). Nebo by téma Git taky mohlo být až později v rámci kurzu. Příklad s básničkou mi moc nedával smysl, tím že nešlo o velký projekt, na kterém by muselo pracovat víc lidí z různých compů (na co různé branche, na co tolik příkazů s add a commit). Taky by to chtělo lépe vysvětlit rozdíly mezi git status, git show a git log. Pochopila jsem až vlastním "ohmatáním" doma. A doposud nechápu co to je HEAD a k čemu mi je dobrý. Díky!



21. října 2019 19:48

Tahle lekce byla hodně rychlá a trochu jsem nestíhala. Ale ostatní lektoři hodně pomáhali, takže všechno klaplo. Trošku pomalejší tempo by příště bylo fajn.



22. října 2019 9:15

Obsah této lekce byl pro mě úplně nový. A byl to docela záhul, Rája to bral hopem. Tak tak sem stíhala. Dokud nebyl problém dobrý, jakmile sem se na něčem sekla, těžko se dohánělo. To bych možná Rájovi doporučila - víc kontaktu s posluchačema, a brzdit, pokud na nich vidí, že nestíhají. Třeba zvládají psát kód, ale mozek potřebuje chvilku navíc, aby ty informace vstřebal.
Ale jinak měla lekce hlavu a patu, materiály dobře připravené, Rája věděl, o čem mluví. Super je ten seznam příkazů v tištěné formě, můžeme to mít před sebou a není nutné nikde překlikávat.