Hodnocení lekce

Lekce 9 – Třídy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

20. listopadu 2019 22:15

Lekcia sa mi pacila, self ma sice strasi, avsak dufam, ze sa s nim skamaratim :D

Velmi sa mi pacila forma uloh, ze najprv skusime samy nakodit ulohu a na konci sa dozvieme riesenie pomocou live codingu. Takyto by mohol byt kazdy zaver lekcie.

Anicka, fakt bol super ten live coding, prave vidiet, ze aj vy, co to uz viete, sa sem tam musite opravit. Je to paradoxne povzbudzujuce, nakolko sa tolko trapim s ulohami, ze sa mi zda niekedy, ze som uplny idiot, ked 100x prepisujem nieco. Takto vidno, ze to je vlastne normalny postup (no len nie 100x samozrejme :D).

A Matej, dokazes skvele vysvetlit veci :)



21. listopadu 2019 14:43

Triedy boli podla mna vysvetlene velmi zrozumitelne - vdaka za kotatka - dobry priklad.
Lekcia bola zaujimava a kouci ochotne pomohli a nasmerovali spravnym smerom popri samostatnej praci.



21. listopadu 2019 23:02

Nemám si nač stěžovat. Třídy si musíme každá znovu projít a věnovat tomu nějaký čas, aby si vše sedlo - takže přednáška jako dobrý úvod. Určitě bych vyzdvihla interakci dalších koučů, kteří do problematiky přispěli i se svým pohledem na věc - to bylo super - ostatně, jak bylo na lekci řečeno, kolik hlav, tolik pohledů na věc ze kterých si mohou pylaďačky vybrat.
Jinak, byli jste opět suprově ochotní, připraveni zodpovědět veškeré naše dotazy - děkujeme! :)



21. listopadu 2019 23:12

Tato lekce mi přišla celkem složitá, přiznám se, že jsem tomu moc nerozuměla.



23. listopadu 2019 19:29

Lekce o třídách byla zajímavá a navzdory všem varováním jednoduše pochopitelná. Prošla jsem si k této lekci materiály a musím souhlasit s názorem, že by bylo lepší začít vlastními třídami. Je jednodušší pochopit něco nového - co jsou to třídy a objekty a jak fungují. A teprve poté si to zkusit propojit s tím, co už známe. Takže na konci lekce jsem konečně pochopila, co jsme si říkali na jejím začátku.



26. listopadu 2019 8:46

Za mňa veľmi zaujímavá hodina, aj keď na začiatku som nemala ani páru čo je čo, na konci po tom ako sme si to skúsili to bolo trochu jasnejšie. Teším (desím) sa čo bude ďalej :D



26. listopadu 2019 13:44

Minulá lekce, super, stíhala jsem. Už se těším na OOP!