Hodnocení lekce

Lekce 1 – Weboví klienti & CLI – Requests a Click

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

4. dubna 2019 21:01

Ahoj - hodina byla super. O metode request sem jiz slysela, o clicku ne. Myslim, ze bych hodinu hodnotila jako lehci - sice sem se obcas zasekla, ale to bylo spis kvuli tomu, ze sem python delsi dobu nevidela a pripadny problem sem si pak byla schopna vyresit sama.
Super byla i pozitovni nalada vyucujiciho i aktivni pristup koucu : )
Akorat sem teda zmatena z toho esi nakonec byl zadan naky ukol nebo ne :-D Ale to je mozna dano uz mym nedostatkem energie na konci ...
Kazdopadne za dnesni hodinu dik!



4. dubna 2019 23:50

Sraz se mi hodně líbil - výklad a přístup Luboše je fakt super. K requests toho bylo ukázáno tak málo, aby to bylo co k čemu a přitom člověk nebyl zahlcen všemi super možnostmi, které knihovna nabízí. Hlavně na závěr pěkné spojení obého a že i taková jednoduchá věc už něco smysluplného umí - pecka!

V průběhu bylo dost malých cvičení, takže jsem se nenudil a bylo komu pomoct, nebo popostrčit.

Napříště bude fajn, když zas někdo bude čekat u dveří (obou), které jsou jinak na kartu.
Úplně špicové by bylo, pokud by šlo promítat obraz přes obě obrazovky (netuším, jestli to vůbec v té místnosti jde...)
Hodily by se ještě jedna/dvě prodlužovačky.



5. dubna 2019 6:28

Ano
Ano
Akorát, dobré bylo, že click a requests používám v práci, že mi to někdo vysvětlil to, na co přicházím metodou pokus, omyl.
Příště bych neříkala, jak vyřešit domácí úkol, pak to doma není taková zábava.



5. dubna 2019 8:23

Lekce se mi líbila, bylo to zajímavé a oceňuji, že hlavní kouč dokázal vše moc pěkně vysvětlit. Byla fajn atmosféra. Jen těch posledních 15 minut už to tempo bylo moc rychlé a moc jsem nestíhala sledovat ani opisovat. :D



5. dubna 2019 9:45

První hodina byla dobrá, stíhala jsem bez problémů, kouč pomohl když jsem potřebovala.



5. dubna 2019 10:17

Diky za tuto hodinu, bylo toho tak akorat - trocha teorie, trocha praxe. Tesim se, az si s temi knihovnami zahraju vice :-) Lubos super, nebylo na nem znat, ze to uci poprve.



5. dubna 2019 12:50

Ahoj, ještě mě napadlo, že by bylo úplně nejlepší, kdyby se terminál a editor promítaly najednou - vedle sebe. Střídání bylo docela chaotické na sledování a stíhání u sebe.



5. dubna 2019 13:21


  1. Stíhala jsem v pohodě.

  2. Rozuměla.

  3. Obtížnost tak akorát, chytala jsem se, bavilo mě to a přišlo mi to zajímavé.

  4. Ano.

  5. Nějaké větrání, nebo klimatizace by dost pomohla :). A pomohlo by taky, kdybychom časem měli nějaký souhrn toho co jsme probrali někde na netu (chápu, že to nebude hned a že už se na tom pracuje :) )

  6. Dá se tam někde uvařit čaj/ kafe? :)

  7. Kritika žádná



5. dubna 2019 15:49

Ahoj,

hodina byla celkove super, ALE :D :D :D
1) pokud jsem chtela premyslet nad tim, co delame a proc, tak jsem nestihala opisovat, co je v terminalu, proste potrebuju vice casu
2) libil se mi Lubosuv priklad s cnb., kde jsem videla k cemu v praxi click a requests vyuzit
3) dekuju koucovi Erikovi, ze mi pomahal stihat a vysvetloval co mohl
4) pokud by bylo mozne, ocenim, kdyz si budu moci k probirane latce dopredu "neco" nacist, pripadne kouknou na nejake priklady, abych jednak zbytecne nedelala chyby v terminalu (zdrzuje to) a jednak se mohla napriklad doptat na veci, kterym nerozumim, pripadne premyslet nad nejakym svym prikladem

Hezky den,
Sabina



6. dubna 2019 20:00

Skvělý lektor a všichni koučové, díky za ochotu, se kterou mně koučové radili.
Líbilo se mně, že se kromě nás, účastnic, ptali i koučové.



7. dubna 2019 12:34

Tato lekce pro mě byla mírně uspěchanější, na začátku jsem se zdržela s nastavováním prostředí a pak už se to hůř dohánělo. Naštěstí byli kouči velice pohotoví a pomohli. Látka byla vysvětlováná dost srozumitelně, ale i tak je super že máme podklady k zopakování.



7. dubna 2019 22:33

Ahoj,

přiznám se, že jsem nestíhala, v půlce lekce se mi už jen chtělo rozbrečet a utéct :-( Moc jsem nechápala, co a proč dělám, a měla jsem pocit jako na střední v chemii, že jen zběsile opisuju z tabule a doufám, že to pochopím "pak".

Teď si procházím materiály k minulé lekci (část o stažení velkého souboru) a cítím se jak úplný pitomec, protože ani tomu nerozumím. Budu se snažit, ale :-(

Jinak koučové jsou zlatíčka a pomáhali. Že nebyl vzduch, to bylo hodně mrzuté, ale snad to bude příště už fajn.

Každopádně moc děkuju všem!
Lucie



8. dubna 2019 6:44

.



8. dubna 2019 13:40

Myslím, že tak rozsáhlé téma by potřebovalo více času. Nestíhala jsem. Ale rozhodně jsem se dozvěděla hodně nových věcí. (Konstrukci pomocí f jsem neznala, už jsem si ji nastudovala a je to skvělý upgrade. :) ) Ovšem to je i můj problém - na pochopení něčeho nového potřebuji víc času a samostudium. Výklad byl skvělým podmětem k tomu, na co se podívat. Podklady k lekci jsou velmi dobře napsané, výklad byl skvělý, pomoci se mi dostalo. Následné pivo bylo super, také jsem se tam hodně dozvěděla. Těším se na příště. :)



9. dubna 2019 22:33

Lekce byla super, jen si teda říkám, jak dlouho asi budu zvládat takové tempo :)
Obrovské díky lektorovi. Skvělá příprava, zajímavé příklady, srozumitelný výklad, který mě neustále udržoval v pozornosti. Byla jsem překvapená, jak strašně rychle to celé uteklo. Lektor i koučové působili jako jeden tým, skvěle se navzájem doplňovali.



12. dubna 2019 7:04

Díky Luboši za skvělou hodinu! Jsem navnaděná na další setkání. Moc se mi líbilo vyvážení výkladu a příkladů, také děkuji koučům za pomoc.



12. dubna 2019 9:32

Bylo to moc fajn. Občas asi malinko rychlejší, ale jinak dobrý. jen teda téma mě moc nezaujalo.



13. dubna 2019 11:19

Tazko Lubosovi verit, ze ucil viacmenej po prvykrat. Ako kouc vnimam v prvom rade ako sa lektor pripravi na hodinu, ci ma latka logicku navaznost, akym sposobom ju poda a kolko toho planuje stihnut. Lubos to vsetko zvladol na vybornu, velmi profesionalny pristup podany s neuveritelnou lahkostou a dovtipom doplneny o drobne zabavky zo sveta IT - klobuk dolu. Samozrejme aj ja ako kouc som sa dozvedel nieco nove.
Musim pochvalit aj ucastnicky, hoci sa sem tam niektora zasekne a potom citi, ze nestiha/nezvlada, vzdy su to len drobne detaily typu "boj s virtualnym prostredim", "pouzitie neexistujucej premennej" a "pouzitie vychytavok Pythonu vyrazne ulahcujucich algoritmizaciu ulohy", ktore dokazeme velmi rychlo odstranit - a my kouci to vieme len preto, ze uz mame nieco "odkodene" ;)