Hodnocení lekce

Lekce 6 – Algoritmy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

4. dubna 2019 22:26

Lekce byla odpočinková, poslechová. Líbila se mi část o číselných soustavách. Dřív jsem je nechápala. Algoritmy byly zajímavé, škoda jen, že nedošlo na víc příkladů, ale předpokládám, že vše zajímavé nám Pavel ještě nasdilel. Git nakonec byl zase trošku chaoticky. Měli bychom ho hlavně už začít používat, jinak ho asi pořádně nepochopím a nedocenim.



5. dubna 2019 19:33

Diky za tuto relaxační lekci. Ikdyž mě čekají všechny piškvorky a úkoly mi pořád dělají potíže, tak po téhle lekci se mi zase vrátilo zapálení a chuť do dalších lekcí. Moc se mi líbil Pavlův výklad, fakt se snažil nám to co nejsrozumitelněji a co nejzábavněji podat. Ikdyž jsme se dozvěděli spoustu nových a užitečných věcí, tak lekce mě ohromě bavila, pozornost neupadala a ten pocit, že tentokrát neodcházím s hlavou plnou zmatků, ten je k nezaplacení:-). Ještě tak mít čas si projít úkoly co jsem dělala už dřív a všechno si to znovu v klidu pochopit, to by byla uplně paráda:-).



6. dubna 2019 13:43

Ten Git bychom si mohli ještě nějak projít. Přes víkend jsem se v tom úplně ztratil. Pavel umí dobře přednášet a algoritmy byly v cajku.



6. dubna 2019 20:01

Lekce byla zajímavá, ale vzhledem k tomu, že některé věci z ní nebudeme používat aktivně, bych ocenila opakovací lekce. Dívala jsem se na programy ostatních kurzů pyladies a přijde mi, že je tam větší pohoda, na rozdíl od nás, kde je velký shon.



7. dubna 2019 11:43

Moc mě programování baví, ale zatím ještě nejde tak, jak bych si představovala. Lekce s Pavlem byla dobře vysvětlená, tím pádem zajímavá a srozumitelná. Kdyby mně to šlo líp doma (potřebuji konzultace) u úkolů, tak jsem spokojená, takhle je to občas frustrující (ale motivačně :)). Super se nám věnujete a máte svatou trpělivost :).



7. dubna 2019 20:59

Libily se mi algoritmy, skoda, ze na ne nebylo vic casu. Taky jsem konecne pochopila ty ciselne soustavy - super. I tipy do vs code byly moc uzitecne. Ukoly me zamestnavaji vice, nez jsem cekala, ale to je dobry, na kazdem se neco naucim, jsou dobre vymyslene. Jinak jako prednasejici mi vic sedi Anicka, ale mozna je to tim, ze uz jsme na ni zvykli