Hodnocení lekce

Lekce 3 – Cykly a řetězce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

13. března 2019 12:29

Já bych doporučoval pasovat na hlavní přednášející Aničku a Pavla a tuto dvojici ustálit. Jsou výřečnější a lépe vysvětlují hard stuff na easy language. Beny se sice snažil, ale působilo to dost nepřipraveně a ztrácel jsem často pozornost.

Pak jsem měl pocit, že vlastně málo v hodinách programujeme. Já se teda na hodiny teoreticky předpřipravuju, protože mám pocit, že bychom si to na hodinách měli zkoušet a řešit problémy na místě.

Ale jinak paráda, ty úkoly mě dost zabavujou.



14. března 2019 23:31

Lekci jsem stíhala, dokonce mi přišla jednodušší než ta z minulého týdne. Ráda bych okomentovala i metodu "nic nepsat a dívat se". Určitě je to zajímavý nápad a probere se toho mnohem víc. Nicméně, nemám moc dobrou krátkodobou paměť a z úkolů přímo na kurzu jich moc neudělám. Bohužel co si nenapíšu (nebo si neudělám poznámku), to si moc nevybavím. Musím si všechno projít detailně znovu doma (což bych dělala stejně), ale co na kurzu zazní mimo to, co je v materiálech na netu, to už bohužel nevím. Ikdyž bych možnost poznámek uvítala, tak vzhledem k tomu, že 2 hodiny jsou dost málo a je toho potřeba probrat hodně, tak chápu, že se asi nemůže čekat.



15. března 2019 9:10

Beny byl dobrej. Pri reseni ukolu na hodine by bylo dobre videt na projekci vzor syntaxe. Diky



16. března 2019 12:43

Třetí hodiny probíhala v mnohem snesitelnějším tempu. Slidy - dobrý volba a i nový styl učení. Kouči nás bedlivě sledovali jestli opravdu sledujeme a hltáme každý řádek, než abych si do toho výkladu dělali zbytečné poznámky a díky nim nám unikla podstata.



16. března 2019 12:47

Lekce byla už o něco těžší. Koučové jsou na každé lekci super. Radši bych víc psala, než poslouchala :)



16. března 2019 20:13

Lekce byla prima, vše jsem stíhala a všemu jsem rozuměla, jen bychom mohli trochu více psát. Lekce č. 2 byla taková nabitější.



17. března 2019 19:40

Ikdyz mi přišla náplň kurzu složitější než minule, stihala jsem. Bylo to hezky srozumitelné, hodně názorných příkladů. Bylo by fajn, aby u zadání samostatného úkolu na lekci bylo vidět i zadání i “nápověda“. Na každý dotaz jsme dostali srozumitelnou odpověď. Hrozně mě to baví. Úkoly jsou super, nejdřív ze začátku pocit natvrdlosti, ale az je úkol splněn a funguje, tak je to skvělý pocit.



18. března 2019 7:38

Za mě ideální model, člověk má čas poslouchat, udělat si i nějakou poznámku a doma si to v klidu vyzkoušet :)



18. března 2019 10:17

Treti hodina mi v porovnani s druhou prisla vic v klidu. Libilo se mi, ze bylo vse v prehledne prezentaci. Materialy jsou dobre napsane, ale je tam hodne textu, takze je urcite prehledejsi, kdyz se na srazu text co nejvic zredukuje do prezentace. Urcite mi prijde dobry si projit spolecne kod a vysvetlit si ho, pripadne rict si, jak postupovat. Nadruhou stranu je dobre si i na veci prijit sam, takze me vyhovuje kombinace projit si spolecne nejaky priklad a nasledne si neco s podonou logikou zkusit sama.



18. března 2019 15:09

V rámci domácí přípravy jsem si pročetla celou lekci, takže se stíháním a srozumitelností nebyl žádný problém. Chtěla bych moc pochválit přednášejícího za skvěle vysvětlenou přednášku, která možné nejasnosti z domácí přípravy doosvětlila.



18. března 2019 19:20

Lekce se mi líbila, stíhala jsem vše, Koučové mi pomáhali. Jsem s vámi pořád spokojená! Rozuměla jsem všemu, ale přesto domácí úkol se mi zčásti nepovedl...Nevím, jestli se mám bát...



18. března 2019 23:37

Tretia lekcia bola fajn a zrozumiteľná. Akurát by som si počas výuky chcela napísať nejaké poznámky.



19. března 2019 17:07

Lekce byla srozumitelna a prednasejici umel vse dobre vysvetlit. I tak by mi vice vyhovovalo, kdyby lekce byla vice zamerena prakticky a jednotlive funkce by se primo testovaly.