Hodnocení lekce

Lekce 7 – Testování

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

11. dubna 2019 20:24

Lekce jsou pořád super. Stíhám. Líbilo se mi, jak Beny ukazoval konkrétní příklady. Tak jak by na ně šel sám v praxi. Takových ukázek by mohlo být více. Např. na začátku lekce kdyby kouč vybral nějaký úkol a ukázal postup, jak na to šel od začátku do konce.



12. dubna 2019 14:36

Lekce byla prima, výjimky jsou bezva - konečně jde input čísla psát bez krkolomných příkazů kolem, aby to nespadlo, když zkusíme int. Testy se mi zatím moc nelíbí. Piškvorky začínají být trochu komplikované.. ale je to super.



14. dubna 2019 18:09

Beny mi vyhovuje jako přednášející. Já mám prostě pořád problém s tím, že si to všechno nevyzkoušíme hned na místě a že si zároveň s tím nenapíšu žádný poznámky. Je mi jasný, že na to není čas a není to tak koncipovaný, ale stejně, ušetřilo by mi to spoustu času. Asi by mi pomohla možnost 1 konzultační hodiny každý týden takhle odpoledne, třeba ve čtvrtek. Samozřejmě je mi jasný, že už tak tomu věnujete dost, tak jenom info co by bylo helpfull, i přesto, že máme k dispozici kouče na slacku. Když to "jenom" vidím na lekci, tak mě to pak stojí spoustu času doma, co bych mohla věnovat tvorbě :). Jinak je to opravdu zajímavá práce a jsem moc ráda, že jste mě vybrali zrovna na úterý. Těším se na další.



15. dubna 2019 14:25

S testováním jsem měl zatím možná největší problém. Ono udělat test na sečtení 1 + 2 je asi jednoduchá ukázka, ale implementovat testování na piškvorky bylo o poznání mnohem těžší, protože jsem nevěděl, jak ten test koncipovat a na co se vlastně ptát a už vůbec ne ho napsat. Věnoval jsem se tedy šibenici a testování dám snad do příště.



15. dubna 2019 15:41

Lekce se mi libila. V prednaseni mi vyhovuji vsichni koucove presto, ze vyklad kazdeho je trochu jiny. Vse bylo podano srozumitelne a s dostatkem prikladu. Urcite bych ale uvitala, kdyby byl Git udelan najednou a potom se hned zacal pouzivat. Zacala jsem ho totiz chapat az kdyz jsem si k nemu prosla vsechny materialy a zacala ho pouzivat. Mozna by pomohlo i vice praktickych veci s gitem primo v hodine. A bohuzel pokud se sejdou nejake zdravotni, ci rodinne problemy, tak tempo kurzu je zbesile:-) Jinak pokud je vse ok, tak stiham.