Hodnocení lekce

Lekce 9 – OOP

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

25. dubna 2019 6:51

Ahoj, za mě musím říct, že už přituhuje. :) Ale live coding byl super. Trochu mi to otevřelo oči v tom, jak se k programování stavět a jak nad tím vším přemýšlet. Live coding byl přínosný. Díky



28. dubna 2019 21:24

Lekce byla výborná! Kodování živě je pro mě nejlepší způsob, jak pochopit materiál. Byla jsem nadšená.



29. dubna 2019 11:13

Třídy jsou docela náročné, už je to to pravé programování, ale moc mi to nejde... živé kódování bylo super, hodně dobrý. Kéž by mi to jednou šlo taky tak :-)



29. dubna 2019 14:58

OOP a dědičnost fakt zajímavý a zábavnější než doposud, pomalu se to učím a roboti mi dali hodně. Úplně super byl live coding s nimi a možnost sledovat Vás 3 jak nad tím přemýšlíte nahlas. Brala bych ještě jednu takovou ukázku s něčím co se používá v praxi (v zaměstnání), jestli je to možné. Před samostatným úkolem s OOP bych ještě jednu takovou ukázku naživo potřebovala. Druhá možnost úkolu byla udělat si vlastní třídu a metody,... ale popravdě vůbec nic by mě nenapadlo, kdybych si to sama chtěla vyzkoušet. Potřebovala bych nějakou reálnou představu nebo inspiraci od Vás, jaká témata by tímto způsobem šla kódovat a nástin jak.



29. dubna 2019 21:25

Oop me bavilo. Mela jsem z nej trochu strach, ale myslim, ze bylo vse dobre vysvetleno a pochopila jsem. Urcite bylo fajn videt na konci lekce kouce v akci. Co bych uvitala je, ukazat oop vic na praktickych prikladech. Zviratka jsou super na pochopeni, ale rada bych videla jak se to vyuziva v realnem zivote. Zjistila jsem, ze mi stale dela celkem problem porozumet cizimu kodu, takze bych i z tohoto duvodu uvitala primo v hodine nejakou ukazku ciziho kodu, s vysvetlenim co tim chtel programator rici :-)



29. dubna 2019 22:09

Minulá lekce byla prima, moc se mi líbilo živé psaní programu na roboty.