Hodnocení lekce

Lekce 2 – První program

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

6. března 2019 9:55

Evidentně je nastavenej turbo mód. Některé věci nejsou řečeny, ale zase chápu, že ve dvou hodinách, ačkoliv to vypadá jako dostatek času, není možné obsáhnout všechno do detailu. Pomáhám si ještě četbou knihy https://greenteapress.com/wp/think-python-2e/
Koučové běhaj sem a tam - to funguje spolehlivě.



6. března 2019 17:14

Zatím jsem stíhala, mám za sebou hada, tak to bylo v pohodě. Rozuměla jsem všemu. Tempo mi vyhovuje, líbí se mi, že jsme si nějaké příklady společně prošli, místo abychom všichni to stejné přepisovali k sobě a nikdo tomu pořádně nerozuměl. Koučové ochotně pomáhali.
Díky za to, že nám věnujete svůj čas a energii!!!



7. března 2019 13:43

Ahoj, prvni ostra hodina zatim v pohode. Musim ale rict, ze se zatim probiraly veci, ktere jsem si jiz predtim sama prochazela. Uvidime priste, kdy uz pro me asi budou veci nove. Materialy jsou dobre vypracovane a Anicka vyzaruje pozitivni energii, takze je to zabava :-)



8. března 2019 10:12

Na lekciu 2 som sa tešila a bola som zvedavá ako to bude prebiehať s výukou. Nebola som vôbec sklamaná. Možno som nie vždy stíhala a dosť často hľadala znaky na klávesnici ale s výkladom a lektormi som bola veľmi spokojná.



8. března 2019 21:08

Toto úterý jsem stále stíhala, nicméně i tak oceňuji, že "netlačíte na pilu" a nevyžadujete, aby každý všechny úkoly dokončil, bo ikdyž něco hned není jasný, tak po spánku už jsem schopna se na to podívat jinak a co bych v úterý u Vás třeba rychle neuměla vyřešit, tak ve čtvrtek už je to jasné. Tento systém mi víc než vyhovuje. Stále se ještě těším na další úterý :o).



9. března 2019 16:06

Rozuměla jsem všemu, ale trochu nestíhala. Koučové vždy pomohli, když jsem měla problém nebo nevěděla jak dál.



9. března 2019 19:24

Druhá lekce parádní, líbí se mi, že postupujeme rychle, ikdyž jako úplný začátečník se trochu ztrácím. Ale to nevadí, koučové vždy rychle doběhnou a pomůžou.



10. března 2019 14:53

Druhá lekce už probíhala ve velmi svižném tempu, ale ještě že máme tak skvělé kouče, kteří se nám ochotně věnují, při každém záseku :-).



10. března 2019 21:57

Bylo to zase super. Koučové pomáhali, tak se to dalo stíhat. I když nějaké problémy byly. Praxe to vyřeší. Díky



12. března 2019 9:44

Je skvělé, že v kurzu máte ženu lektorku. Je obrovskou inspirací a motivací pro nás všechny a kór, když Anička sama začínala před dvěma lety úplně od nuly a nyní je sama programátorkou. Kluci jsou také skvělý, ochotní a mají spoustu zkušeností, ale přecejen díky Aničce mi přijde, že my holky máme z hodin lepší pocit. Díky moc celému týmu, jste suprová parta.



12. března 2019 9:55

První hodina byla dost náročná ohledně tempa, ale zase to vybízí k větší domácí přípravě, což nikdy není na škodu :)