Hodnocení lekce

Lekce 4 – Datové typy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

21. března 2019 13:08

Skvělé, že Beny dokončil a uzavřel předchozí lekci a Anička na ni plynule navázala. Tato lekce mi zatím přišla nejlepší co se týče tempa, pochopení a srozumitelnosti. Už i my jsme schopné konečně odhodit poznámkové bloky, pořádně nastražit uši a pozorně sledovat, co nám kouč vysvětluje.
Bavilo!



21. března 2019 23:20


  1. lekce byla hrozne nadupana informacemi. Uz tak v polovine jsem mela v hlave preloadovano a ukol na zaver me pak uplne dorazil :-). Chapu ale, ze to bylo treba vse projit, latka to ale nebyla prilis zazivna. Jsem ale rada, ze jsme vse spolecne prosli, protoze jsem pak doma uz nemela problem vse pochopit a vstrebat. Ocenuju maximalne domaci ukoly, vcetne sifry, ktere jsou udelane zajimave a resi realne veci.



23. března 2019 22:25

Lekce byla skvělá, seznamy a slovníky se mi moc líbí. Je výborné to, že manipulace s nimi je podobná. Těšila jsem se na úkoly s nimi a že ukážu, jak dobře jsem je pochopila a v úkolech na odevzdání skoro nebyly...pomalu vůbec. Domácí úkoly mi přišly těžké. Těším se na úterý!



24. března 2019 10:25

Listy cajk, ale ty slovníky jsem moc nepochopil. Nepochopil jsem hlavně to, kdy je mám používat.

Ty úkoly už začínaj být obtižný a poslední 4 hodiny bojuju s tím, jak mám zjistit, že rodné číslo je správně zadané a spíš než radost mi to přináší akorát frustraci. Připadá mi spíš, že reinventuju kolo, než abych užil nějaký easy proces k vyřešení. Nevím, jak se dostanu k cézarovi, to už mi asi hlava úplně bouchne.



24. března 2019 11:58

Lekce byla prima, Anička hezky vysvětluje. Bylo hodně informací a potrvá, než se naučím všechno používat - na to jsou bezva připravené taháky. Je těžké plnit úkoly na lekci po tom, co na nás vychrlíte kupu informací a najedou to máme použít. Ale to nevadí :) Výuku máte parádně zmáknutou, moc mě to baví. Asi nejefektivnější učení, jaké jsem kdy podstoupila. Otázek moc nemáme, ale myslím, že to je proto, že nám vlastně všechno řeknete :)



24. března 2019 12:14

Lekce byla nadupana informacemi. Bylo toho fakt hodně a nezvládla jsem to všechno pobrat tak, abych mohla splnit úkol na lekci. Ale doma jsem si to znovu prošla a snad se něco do paměti uložilo, chce to cvik :) Je vidět, že se nás toho snažíte naučit co nejvíc, díky za to. Už chapu Aniččin příspěvek, že programování je těžký, úkoly mi tentokrát přišly těžké. Uvidíme, třeba se to programátorské myšlení časem nastartuje.



25. března 2019 23:02

Bohužel jsem nechytila začátek a pak prostředek a závěr už to nevylepšil. Bylo obsaženo moc informací, které se mi pořád pletly dohromady a úkoly během kurzu šly tak úplně mimo mě. Chtěla bych poprosit, jestli by nebylo možné zpřístupnit domácí úkoly ostatních Pyladies - hodně by mi pomohlo se podívat, jak uvažují ostatní, jak elegantněji a efektivněji se poprali s částmi úkolů a tím, že moc v hodinách nepíšeme, by se více utvrdilo používání syntaxe v praxi.



26. března 2019 14:14

No tato lekce už byla těžší a na vstřebání bych potřebovala 14 dní :). Věřím, že to doženu. Lekce vysvětlena super, rozumím tomu, ale stále mám u samostatných úkolů problém s utříbením, co dělat, jak začít a na co se soustředit. Pořád čekám, že se to usadí a začne to jít. Snad se dočkám, dělám maximum.



3. dubna 2019 10:57

Hodina byla skvělá, srozumitelná, tempo probírané látky akorát. Datové typy, seznamy a slovníky mě moc bavili. Je fajn, že přednášející látku demonstruje na příkladech a jsou schopni nám "přeložit" kódy a myšlenkové pochody, tak aby jsme je pochopili spíše hrou, ale i za použití potřebné terminologie. Vždycky když někdo nestíhá, koučové nám individuálně poradí :o).