Hodnocení lekce

Lekce 5 – Vlastní funkce, Git a spolupráce

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

29. března 2019 19:43

Lekce super, funkce jsou bezva věc :) Git zatím moc nechápu, ale příště to snad docvakne. Úkoly jsou dobře vymyšlené a skoro všechny mě baví. Líbí se mi, jak teď vylepšujeme kódy z minula a vidíme ten posun.



30. března 2019 16:35

Tempo na mě je moc rychlé. Nemám doma čas pořádně procvičit vše a o víkendu musím rychle řešit domácí úkoly. Potom si to neužívám, spíš se cítím jako ve škole, kde jsem byla 3 týdny nemocná a musím dohnat ostatní.



31. března 2019 21:35

Ahoj, přišlo mi toho opět hrozně moc, ale bylo to podáno dobře a přehledné. První část o funkcích byla super. Git už tak zajímavý nebyl a škoda, že jsme to nedokončili, abychom ho mohli hned používat. Takhle se trochu bojím, že do příště vše zapomenu. A přesto, že jsem ráda za domácí úkoly, protože se na nich vždy nejvíc naučím, mě naposledy nejvíc povzbudila informace, že příště žádné nové úkoly nedostaneme 😀



1. dubna 2019 1:17

Lekce byla srozumitelná, Anička hezky přednáší. Tentokrat jsem si funkce stihla přečíst doma, tak to pro mě bylo o hodně příjemnější než s list a slovníky...Jen mám pocit, že to tempo už dlouho nevydržím ( a to jsme teprve na začátku :(...) Úkoly jsou voleny skvěle, ale docela mi to všechno trvá... než si vstřebám nové učivo a jsem schopna to použit, zabere mi to hodně času, pak úkoly a je zase úterý a znovu...



1. dubna 2019 13:47

Mám pořád stejný problém jako minule, stále se v tom po chvíli začnu ztrácet. Procházím si to dokola dle kurzu na netu (což mi jde) a snažím se to zautomatizovat, nicméně, jak dostaneme samostatný úkol, tak mi přijde, že nevím co bych měla použít a začnu mít depresi :). Vysvětlujete to super, Anička, Beny i Pavel, ale u opětovného procházení, bych Vás jednoho potřebovala mít doma :). Git kupodivu zatím dobrý, ten mi nepřijde tak abstraktní sám. Celý programování mi přijde abstraktní a docela by mi pomohlo, kdybych mohla vidět jak pracujete (něco jako třeba 2 hodinový job shadowing). Taky by mi dost pomohla tabulka pojmů - co je syntax, proměnná, operátory, funkce, příkaz, argumenty, .... všechny ty základy mít pohromadě. Taky nějaký vzorový těžší kód a ukázaný ho jako pseudokód. A nejvíc by se mi hodil jeden týden bez úkolu, abych to všechno pořádně znovu celé měla čas projít bez tlaku z úkolu a mohla si ty úkoly dělat ještě jednou, protože začátek už si moc nepamatuji. Snad to nejsou hlouposti a já jdu pokračovat v piškvorkách :).



3. dubna 2019 11:21

Pátá lekce, mi přišla ve velmi pohodovém tempu a bylo to potřeba. Trošku jsme nahlídli i tajů matematiky, ale líbilo se mi podání algoritmů pomocí rozkošných vizualizací a funny udělátek :-).