Hodnocení lekce

Lekce 14 – Závěrečné projekty - prezentace

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

25. června 2019 22:29

Za posledni lekci jsem rada. Jednak byl clovek motivovan k tomu, aby dokoncil svuj projekt a taky mi prislo inspirativni videt co zvladly udelat ostatni holky. Bylo to prijemne neformalni.
Jinak diky za cely kurz. V nekterych fazich to bylo narocne, ale dalo se to zvladnout a myslim, ze jste nam predali maximum, co se za ty tri mesice dalo stihnout.



26. června 2019 23:34

Díky za celý kurz! Ikdyž to bylo občas hodně náročné a tempo rychlé,díky za možnost se zúčastnit. Koučové zkušení a ochotní pomoct, přátelská atmosféra. A poslední lekce - přátelské neformální ukončení kurzu, bylo super vidět, co všechno holky dokázaly, jak se každý pustil do něčeho jiného, jak každý chce jít jiným směrem.



27. června 2019 19:54

Závěrečná hodina byla příjemná, bylo super vidět všechny projekty a ještě lepší bylo slyset pripomínky a navrhy na vylepseni od kouču. Příjemně překvapil Přema :), velice dobre a konstruktivni poznamky. Vim, že máte už tak problémy se zpětnou vazbou, ale možná by pro Vás bylo užitečné i shrnutí celeho kurzu na zavěr s odstupem jednotlivých lekci, ale možná Vám stačí to dílčí dosavadní :). Každopádně já jsem vděčná, že jste se nám tak moc věnovali a mohla jsem se účastnit zrovna tohoto úterního kurzu. Děkuji moc.



2. července 2019 12:51

Poslední hodina byla supr, bylo zajímavé vidět, do čeho všeho se ostatní pustili :) za mě určitě lepší, než kdybychom všichni dělali to samý. Taky cením neformálnost, žádný prezentace, prostě jen ukázat, co jsme dělali a žádný zbytečný stres...