Hodnocení lekce

Lekce 15 – MicroPython II – Projekty

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

11. června 2019 11:27

Skvělá závěrečná lekce. Jen mě trochu mrzí, že jsem nebyla odvážnější a nezkusila si taky vyrobit robota. Snad budu mít ještě někdy příležitost.
Každopádně je velká škoda, že už je konec a doufám, že se bude brzy otevírat nějaký pokročilý kurz ;-)



11. června 2019 22:02

Skvělá poslední lekce. Zvládla jsem semafor a s úžasem pozorovala jezdící krabičku od zmrzliny. Takovýchto lekcí bych brala víc.



12. června 2019 8:06

Ahoj, jelikož jsme chyběla na první části MikcroPythonu, tak jsme se moc nechytala. Doufala jsem, že ještě projedeme třeba ten GIT nebo testování.
Ale obecně díky moc za vše, jste skvělý :-).



12. června 2019 8:24

Výběr ze čtyř projektů byl báječný nápad. Zapojování a programování je přesně to, proč jsem na kurz chtěla chodit. Výsledek mě mile překvapil - s odhodláním se pustím do domácích projektů (prozatím tu mám zavlažování, které jsem dostala jako stavebnici - Microbit se senzory, nějakým tím motorem a spoustou drátků, který jsem naprogramovala v blokovém editoru). Microbit nahradím destičkou s Micropythonem a hurá do práce :-) Teď už se toho nebudu tolik obávat.

Takže abych shrnula celý kurz: moc a moc děkuji, byli jste všichni úžasní. Petr je zkušený lektor, tam není co vytknout. Koučové měli většinou snahu pomoci, i když u některých byly znalostní mezery (a možná jsem i cítila neochotu, ale věřím, že to byl jen můj subjektivní názor). Ke konci kurzu se nekontrolovaly úkoly, ale protože ani já je nestíhala zpracovat, tak mi to až tak nevadilo (těším se na nadcházejících 6 týdnů, kdy to pěkně z pláže vše doženu :-) ). Jen doufám, že se k materiálům ještě dostanu. Organizace, místo a nálada - vše dobré.

Velmi mě láká pokračovat dalším kurzem. Výběr je jasný - opět by to byly Pyladies. Právě kvůli tomu, co píšu výš.



12. června 2019 13:46

Dobrá praktická hodina. Když jsem nevěděla, ptala jsem se. Mohlo být i více koučů, ale když nikdo nějakou dobu nešel – ozvala jsem se. :-)

Líbilo se mi, že jsme vyzkoušeli praktické využití a třeba si umíme sestrojit vlastní svítící řetěz na stromeček. :-)

Moc díky za tento kurz, je to super – kolik času a energie do nás vkládáte.



16. června 2019 22:17

Poslední hodina byla skvělá, moc se mi líbila možnost výběru vlastního projektu, takže to pak v místnosti různě blikalo a bzučelo každému jinak a každý z toho měl radost. A taky bylo super, že jsme si mohli odkoupit součástky, se kterými jsme pracovali, takže můžeme pokračovat doma.

Abych zároveň zhodnotila kurz celkově: Vlastně nevím kde začít, byly to intenzivní tři měsíce a z prakticky nuly jsme se dostali k pojízdným krabičkám od zmrzliny. Petr je neuvěřitelný lektor. Málokdy se vidí, že člověk, který je zjevně velice zkušený v oboru, dokáže zároveň všechno tak krásně vysvětlit úplným začátečníkům. Všechny hodiny měl perfektně naplánované, zvládali jsme projít, co bylo v materiálech, obtížnost taky odpovídající. A vysvětlování objektového programování na zvířátkách nemělo chybu.

Jsem opravdu ráda, že jsem se kurzu mohla zúčastnit, a budu vyhlížet podzimní pokročilé.