Hodnocení lekce

Lekce 11 – Téma na přání – Webový server

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

14. května 2019 7:58

Parádní lekce! Srozumitelně vysvětleno. Koučové byli k ruce, když bylo třeba. Děkuji.



14. května 2019 16:12

Opět výborně připravená a praktická lekce, i když se spoustou "magických formulek", které by asi vydaly na samostatný kurz. Bylo pěkné sledovat, jak se jakákoli změna v kódu hned projeví na webové stránce. Pokud nastal problém, koučové hned poradili. Co se mě týče, s html asi kamarád nebudu, ty špičaté závorky a jiné značky mě odrazují :-)



14. května 2019 19:47

Pekne vysvetleni pouziti flasku. Pekny priklad s piskvorkami:).



14. května 2019 20:46

Opět hodně zajímavých informací, bylo toho moc, ale bylo to super. Vše jsem si stihla tak tak zapsat, takže to jdu omrknout a zopáknout. Html a web se mi hodně líbil, konečně jsme se prohrabáváme k praktickým věcem a je to super, super vidět výsledek.
I když to jak flask funguje a ty další fičury kolem toho je pro mě čistá magie :)

V pondělí mi k tomu chybělo nějakých pohodových 15 minut na konci. Kdy už se nic nového neprobírá a jen člověk zpracovává informace prostřednictvím jednoduchého úkolku. (Určitě bych ale tento čas nebrala z vyučovací dvouhodinovky) :D :)



20. května 2019 9:34

Martin opet zvladl hodinu skvele. Oproti minule jsem i vse stihala. Jen by bylo fajn, kdyby dele nechal na obazovce kod k pripadnemu opsani a kontrole.



20. května 2019 13:31

Hodina se mi líbila, byla srozumitelná. Fajn bylo ochotné odpovídání na otázky. Je vidět, že to měl kouč zmáknuté! :) Díky za to



20. května 2019 17:45

Během hodiny jsem občas měla co dělat, abych se opět chytla, ale pokaždé se mi to podařilo, takže náročnost asi dobrá :-) I koučové byli hezky aktivní, navíc je bylo občas potřeba. Během hodiny jsem prošla pár "tak takhle to funguje" momenty, skvělá ukázka, jak dělat něco reálného s tím, co jsme se naučily.