Hodnocení lekce

Lekce 9 – Téma na přání – Grafika

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

29. dubna 2019 20:05

Super. Přišlo mi to mnohem jednodušší, než bych čekal. Ale možná mi pomáhá, že jsem věděl, co je konvexní polygon.



30. dubna 2019 8:40

Lekce byla nezvykle pomalá :-) Stíhala jsem vše, grafika, texty a barvy jsou věc, se kterou se denně setkávám, i když v jiné formě (je super vědět, jak můj pracovní nástroj funguje zevnitř :-) ).

Uvítala bych více samostatných úkolů - dejte nám prostor, ať se také snažíme něco vymyslet (já vím, od toho jsou tu domácí úkoly, ale přesto... Možná že tu ten prostor byl, jen jsem ho nevnímala...).
Kouče jsem ani nepotřebovala, chyby jsem si brzy našla sama. Ale byly ochotní pomoci, děkuji.

Malé doporučení pro Honzu - přidej na hlase a zachovej klid, se kterým jsi lekci vedl.

I když jsme nestihli probrat vše naplánované, bylo to fajn a těším se na příště.



2. května 2019 22:37

Díky Honzovi za dobře vedenou lekci. Sice bylo vidět trochu nejistoty v projevu a mohl by o něco přidat na hlase, ale jinak to zvládl skvěle.
Grafika mě bavila a všemu jsem rozuměla. Jen bych uvítala trochu více samostatných úkolů. Poslední dobou jsou hodiny spíše teoretické.



3. května 2019 14:16

Honzo, díky za zajímavý úvod do grafiky s Pythonem.
Během práce s funkcemi do Klondiku jsem se občas nechytala, myslím, že to je částečně tím, jak je ta hra už celkem složitá se spoustou pravidel, která se musí ošetřit, je hodně možností, které mohou nastat. Velkou roli hrálo to, že jsem neměla moc času se na to doma předtím podívat (jsem ostuda). A taky jsem občas pořádně neslyšela a nebo nepochopila, co děláme a proč (to tedy přetrvávalo i v druhé části lekce).
Když jsme pak přešli ke grafice, byla to trochu úleva, protože něco už bylo napsáno a my jen doplňovali, to je prima, zrychlí to a zpřehlední práci. Ale pak jsme znovu skoro celé psali to, co už obsahovala funkce popis_kartu, to už tak prima nebylo. :-D



3. května 2019 16:34

Jsem ráda, že jsme společně začali tvořit funkci "udělej tah" - teď už je mi mnohem jasnější, jak na ni a neděsím se tolik domácího úkolu :-) Jinak Honza všechno podával srozumitelně, drobná nejistota se při častějším přednášení určitě ztratí a bude to super. Jen na konci hodiny by bylo dobré říct, že je teda konec :-)
U grafiky bylo fajn, že jsme měli předpřipravený program, který jsme měnili a dívali se, jaký to bude mít efekt. Nechcete, podobně jako u minulých témat, udělat tahák na základy pygletu?



5. května 2019 20:07

Za mě upřímně Soltaire už jde úplně mimo mě, vůbec se nechytám a o úkoly se už ani nepokouším :-(. Je to pro mě již příliš chaotické a v hodině spí jen opisuji a nevím pořádně co děláme.

Bylo by super se více podívat na automatické testování a GIT než dělat hru ve které uplatňujeme sice to co už umíme, ale nic nám (teda asi spíš mě) nedává.

Jinak díky za tento kurz je super!



9. května 2019 23:39

Solitaire je na mne moc složité. Většinu kódu sama nedám a nevymyslím. Raději bych něco jednoduššího.
Honza se snažil, doporučuji přidat na hlase a mluvit zřetelněji = to se ale časem poddá :)