Hodnocení lekce

Lekce 7 – Iterujeme

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

8. dubna 2019 21:01

V seznamu trpaslíků musí být Šmudla poslední!



9. dubna 2019 8:03

Petr skvele vysvětluje, hezky mi to do sebe zapadá. Jsem z kurzu nadšená. I když nemam všechny úkoly, tak ale porad mam co delat. 😉

Priste se budu vic ptát, kdyz nebudu stíhat. 😅



9. dubna 2019 20:49

Opět moc díky! Moje obzory jsou opět rozšířené :-)
Asi mám malou poznámku k domácím úkolům a jejich procházení - je to super, že se to děje, protože jsem často zvědavá, jestli by to, co jsem odevzdala, nešlo vyřešit i jinak/lépe. Občas mě ale mate, když vidím na plátně řešení, čtu si k němu poznámky, procházím si to řešení a třeba mi uteče, jak je hodnocené - je dobré, špatné? Bylo by skvělé to graficky zvýraznit i pro nás vizuální typy (stačí fajfka, křížek, otazník - něco jasného a přehledného)
Dnešní hodina byla těžká akorát, jsem moc vděčná za tu část s "range". U té části s kartami mi malinko přišlo, že jsme vlastně nic moc nevymýšlely samy (já vím, čas tlačil). Vlastně nám Peťa ty funkce skoro nadiktoval. Na druhou stranu jsme asi všechny byly v šoku z toho, co má vzniknout, a jsem ráda, že to vytváříme spolu a není to úkol :-)
A moje poslední poznámka nebo spíš prosba, testování mě hodně zaujalo, ale zatím to děláme z té strany - máme testy a testujeme program. A co naopak - dostat program a zkusit ho otestovat? Napsat nějaké vlastní testy?



9. dubna 2019 23:04

Příjemná lekce, v tempu, které bylo pro mne tak akorát. Už jsem si říkala, že je to tentokrát taková pohoda, když na nás Petr vytáhl hru Solitaire! Úplně mne to vyděsilo! :) Pak jsme to společně procházeli, asi by mi ale bylo milejší tu hru přímo dle podrobného zadání programovat než jen prostřednictvím testů doplňovat, co chybí. Sice nevím, zda bychom to "daly", ale takto v tom nebyla ta radost z naspaného kousku kódu.



12. dubna 2019 15:13

Já asi nemám co vytknout... Možná při tvoření Solitairu nám dát více prostoru, abychom na to přišly samy...



13. dubna 2019 20:24

Pohoda, nic co bych asi vytkla, hodina byla dobrá, akorát s domácími úkoly jsem teď pozadu.



14. dubna 2019 8:49

Mně se líbí, jak to postupně všechno zapadá do sebe a začíná to tvořit takovou skládačku. :-) Jste skvělí a díky, že nám věnujete svůj čas!!

Je super, že se vracíte i ke starším dú, které třeba člověk nestihl nebo se do nich zamotal. (y)

Mám dotaz – lze nějak kód odentrovat, když už píšu a nevidím na něj?



15. dubna 2019 15:45

Pohodová lekce, pěkně vysvětlené funkce enumerate a zip, vytváření a rozbalování n-tic. Líbí se mi, jak při solitairu postupujeme podle testů. Možná bych přidala trochu víc samostatné práce. Těším se na turnaj v piškvorkách :-)