Hodnocení lekce

Lekce 5 – Moduly a testy

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

26. března 2019 8:21

Probíraná látka mi přijde čím dál zajímavější. Úkoly také, ale pěkně se s nimi trápím. Nápověda na Slacku mi moc jasná není, tak se trápím dál. Ale ta následná radost, když se program podaří napsat, je velká :-)
Co je ale super, že když napíšu něco špatně, jsem schopná chybu typu chybějící závorka nebo dvojtečka najít.
Koučové konečně dostali prostor na práci a nenudili se :-)



26. března 2019 11:42

Včerejší lekce pro mě byla hodně přínosná. Testování je jedno z témat, které mě zajímají nejvíce. Všechno, co jsme se dozvěděli mi určitě usnadní psaní dalších programů.
Moc oceňuju, že jsme se ještě věnovali úkolu s piškvorkami. Ujasnila jsem si tak hodně věcí, ve kterých jsem při plnění úkolu tápala. Jen se obávám, že se mi o piškvorkách bude i zdát. :)



30. března 2019 8:25

Ahoj. Opet dekuji za skvelou praci lektorum a koucum, avsak pomalicku si uvedomuji ze to zacinam nejak nepobirat a trochu mi dela problem vsechno pochopit jenom z materialu ze stranky.



31. března 2019 15:26

Pěkné shrnutí nejčastějších chyb v piškvorkách na úvod. Lekce o testování byla fajn, jako vždy srozumitelně vysvětlená. Pro mě konečně téma, se kterým jsem se ještě nesetkala, takže super - díky. Koučů bylo dost a v případě potřeby hbitě přiskočili :-)



1. dubna 2019 13:32

Pro mě osobně bylo testování hodně abstraktní a byla bych ráda, kdybychom se tomu mohli věnovat déle.
Dále by pro mě bylo velmi užitečné si ukázat výsledky úkolů, podobně, jak to probíhalo doposud, ale s tím, že by se nám ukázalo konkrétní řešení (vím, že jich je více, ale aspoň jedna varianta vždy pomůže). Teď když jsou ty úkoly komplexnější o to víc bych ocenila ukázat "správné" řešení.
Jinak super a vždy se těším na další lekci :-).



1. dubna 2019 17:14

Petr super, že zopáknul dú!! Svatá trpělivost!! Jinak parádní hodina, vše srozumitelné.



1. dubna 2019 17:59

Lekce byla supr, když se testy zelenají, je to krásné na pohled :)
Jinak za mne - raději bych zkrátila probírání domácích úkolů, potom toho nového moc nestihneme, resp. nestihneme si naživo moc příkladů projít, takže mám pocit, že to pak stejně musím doma zopakovat než se vrhnu na úkoly.