Hodnocení lekce

Lekce 0 – Hadí workshop

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

16. února 2019 18:07

+ Trpělivý přístup přednášejícího a koučů, Petr vysvětloval samotné kroky natolik dobře, že jsem vše pochopila a workshop jsem si moc užila. Všichni z týmu měli skvělý smysl pro humor, byli vidět, že je to, co dělají baví.
- Zajistit občerstvení pro bezlepkáře :), samotný workshop není třeba vylepšovat, byl skvělý! Moc za něj děkuji! Již v týdnu jsme se s přítelem přihlásili do úterního kurzu a doufáme, že budeme přijati, líbilo se mu moje nadšení, když jsem po workshopu dojela domů.



16. února 2019 18:15

+ Workshop jako takový :-)
- Délku workshopu-trochu víc času na některé úkony.



16. února 2019 18:16

+ všechno :-)
- bylo tam moc jídla, ale to nebyla vaše chyba



16. února 2019 18:16

+ Že jsem stíhala :-)
Petr dokázal vše vysvětlit tak, abych to pochopila (v rámci časových možností), i když hodně věcí bylo pro mě novinkou. No a samozřejmě také to, že had funguje jak má. Byla to bezvadná ukázka základů i toho pokročilého.
Pak také musím pochválit jídlo, co jsem ochutnala, to bylo vynikající.
Shrnuto jednou větou - jsem moc ráda, že jsem se mohla zúčastnit. Děkuji.
- Konec byl dost chaotický a ani kouči nevěděli, co Petr na poslední chvíli všechno změnil. Myslím, že pomalejší postup by byl ve finále rychlejší :-)



16. února 2019 18:16

+ bola som milo prekvapená, že sa podávalo občerstvenie a všetci koučovia boli veľmi milí a nápomocní pri riešení akýchkoľvek problémov. tiež sa mi páčilo, že sa koučovia vždy uistili, že každý stíha a nie je stratený
- troška pokulhávala časová organizácia, na konci sa už išlo akosi chaoticky. možno by som skrátila niektoré prestávky medzi modulmi.



16. února 2019 18:17

+ Všichni jste byli velice ochotni pomoct, člověk se nebál zeptat.
- Konec byl ve spěchu



16. února 2019 18:17

+ Ahoj, jsem moc ráda, že jsem se mohla workshopu zúčastnit, rozhodně to bylo pro mě hodně přínosné. Všichni koučové a samozřejmě i Petr byli moc ochotní a když bylo potřeba, tak poradili. Celý workshop proběhl zábavnou formou a informací byla spousta, takže se člověk rozhodně nestihl nudit. A co se týká zázemí, tak to bylo moc fajn. Díky workshopu si jsem už jistá, že se chci v Pythonu zdokonalovat i dál.
- Konec byl na mě dost rychlý, takže jsem ho bohužel moc nestihla pochopit. Chápu ale, že jsme byli v časovém skluzu a že se už jednalo i o obtížnější problematiku :)
Závěrem bych ještě jednou chtěla moc poděkovat všem, co pro nás workshop připravili a strávili s náma sobotu. Mějte se fajn a doufám, že se ještě třeba potkámě na kurzu.



16. února 2019 18:18

+ Vše :) Uteklo to tak rychle! Místo - prostory, perfektní organizace, dobře naladěný přednášející, moc milí koučové, téma workshopu - i když na jeden den je to moc složitý prográmek, občerstvení :)
- Co můžeme příště zlepšit?
Ten závěr byl moc hektický, nedalo se to stihnout! Ale alespoň to člověka nakopne se podívat na připravené materiály na webu :)



16. února 2019 18:18

+ Krátka odpověď: Prakticky vše Vyčerpávající odpověď: Když začnu tím povrchním, bylo tam fajn zázemí, fajn jídlo i nápoje, přitom vše zdarma, což nechápu :D Teď to hlavní - Organizace byla velmi propracovaná, je vidět, že se u toho přemýšlelo. Líbilo se mi jak tempo, tak způsob vysvětlování, tak systém lístečků/výpomoci v průběhu bez vyrušování ostatních. Oceňuji hlavně tu srozumitelnost, ne každý, kdo učí, se umí jazykově přepnout na úroveň laika. Kladně hodnotím samozřejmě celkový přínos z informačního hlediska. I když jsem si četla předem nějakou teorii a zkoušela aspoň základní příkazy/operace napsat, opakování mi nevadilo+práce s příkazovým řádkem byla pro mě nová (pracuji v Pycharms, kde stačí po napsání "Run" a nic víc zatím nebylo třeba, až do hada). Fajn byly také rozumně dlouhé průběžné přestávky, to bych si sama nenaordinovala (pracuji z domu a u počítače, prosedím klidně i těch 7 hodin v kuse...).
- Stačilo by zřejmě i míň jídla :D Je sice trochu hloupé "vyžírat" sponzora, ale vzhledem k množství zbytků bychom myslím byli sytí i bez objednané pizzy (nebo zkusit dát i možnost domlouvat se přes sdílený dokument-dost holek si běžně objednává pizzu s někým napůl). Taky mi zpětně přišlo, že úvod se dal projet i o chlup rychleji (operace sčítání, násobení atd.) a o to víc pak vysvětlovat v odpoledním bloku. Když jsme například u hada řešili jeho růst a pohyb, místy už to bylo spíš o opsání výsledku a přijetí faktu, že to funguje - možná si to maluju, protože právě nevím, ale kdyby se i do té fáze dostalo víc komentářů k tomu, proč ten který příkaz vypadá zrovna tak, jak vypadá, bylo by to dokonalý. Vím, že není cílem po tom jednom dni takový kód umět vymyslet, ale ráda bych z něj i po otevření doma chápala co největší část.



16. února 2019 18:19

+ To, že koučové moc pomáhali a byli trpěliví.
- Vše se mi líbillo.



16. února 2019 18:19

+ Skvělá organizace a místo ws, vše zodpovězeno (včetně infa o začátečnických kurzech - to mi moc pomohlo), příjemní lidé, lektor byl srozumitelný a bylo to hezky vysvětlováno. Určitě Vás budu doporučovat.
- Možná by mi víc vyhovovalo, kdyby tempo bylo malinko pomalejší a ws byl na dva dny. Aby se ty prvotní informace mohly přes noc "rozležet" a mnohem líp by se had dělal. Potom, příklady co se týkají vaření a receptů. Vím, že to je asi jednoduše představitelné, ale na ženském ws mi to přišlo, takové stereotypní. Ale možná jsem přecitlivělá :o).



16. února 2019 18:19

+ Celý workshop se mi moc líbil. Hlavně to, že ze začátku jsme si vyzkoušeli různé věci, které jsme pak použili při programování hada.
- Je škoda, že na programování hry bylo už málo času. Kód se psal hodně rychle a nebyl už čas na vysvětlování, proč se co píše. Kvůli jedné mé chybě v kódu jsem musela požádat o pomoc kouče a pak už jsem měla problém dohnat, co mi v tu chvíli uniklo.



16. února 2019 18:20

+ Líbila se mi celková atmosféra, přístup koučů, prostředí.
- Vy asi nic :-)



16. února 2019 18:20

+ ...červené papírky, získání přehledu o co vlastně jde a jak na to
- ...zezadu na taháku ke klávesnici, by mohly být uvedené základy (skupina, seznam, elif, else, atd).



16. února 2019 18:20

+ Lektor, prostředí, přístup koučů, jídlo :-)
- Kurz byl super, jen trochu uspěchaný na konci. Chápu, že lektor nechtěl přetahovat, ale myslím, že lidem, co to chtějí opravdu pochopit, by rádi zůstali déle. Jinak jen tak dál a budu se těšit zase někdy příště :)



16. února 2019 18:21

+ Organizace, zkušený mentor ochotný odpovídat na dotazy, občerstvení, pauzy
- Nenapadá mě 🙂