Hodnocení lekce

Lekce 6 – Seznamy a n-tice

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

1. dubna 2019 23:31

Dnes to byla po delší době pohodová lekce. Stíhala jsem, rozuměla a tak doufám, že i domácí úkoly zvládnu s přehledem :)
Oceňuji kratké shrnutí domácích úkolů! Stručné, pěkné, srozumitelné. Díky moc za kontrolu úkolů, je to moc příjemný pocit, vidět ty zelené fajfky :)



2. dubna 2019 18:08

Jasně, srozumitelně vysvětlené téma. Rekapitulace úkolů i s řešením super (ověřila jsem si, že jsem měla vše stejně).
Koučové byli po ruce a připravení pomoci.
Super! Děkuji.



3. dubna 2019 9:34

Hodina za mě super, o seznamech jsme již něco věděla a ráda zopakovala a naučila jsme se nové věci. Jsem moc ráda, že se Petr rozhodl dělat karetní hru společně, doma bych se s tím zas trápila :D.



3. dubna 2019 20:44

Libilo se mi vysvetleni n-tic. Dekuji za to.



5. dubna 2019 14:14

Stíhala jsem, seznamy jsou moje oblíbené téma v Pythonu :-) K n-ticím jsem se dřív dostala jenom okrajově, takže jsem ráda, že je v karetní hře budeme prakticky využívat.
Jediné, co mě rozptylovalo - jak Petr pořád míchal ty karty ;-)



6. dubna 2019 8:22

Moc díky, sice mi to chvíli trvalo, ale konečně chápu, k čemu jsou "tuples"!
Všemu jsem rozuměla, lekce byla akorát, pomoc kouče jsem nepotřebovala, ale byli k dispozici, kdyby ano. Líbilo se mi, že Petr pro rychlejší zadal úkol navíc, takže jsem měla pořád co dělat.
Můžu podat zpětnou vazbu na zpětnou vazbu? :-D
Už několikrát v týdnu jsem si otevřelo tohle okýnko a přemýšlela, proč je to tak těžké pro mě vyplnit a myslím si, že je tu hodně otevřených otázek a všechny najednou. Člověk se prostě lekne toho prostoru a toho velkého množství otázek, protože má dojem, že se čeká nějaký delší slohový útvar. Nezkoušeli jste třeba formuláře, kde byste tyhle otázky rozdělili, některé odpovědi by byly třeba k oznámkování (náročnost hodiny), samozřejmě s možností přidat delší slovní komentář pro psavce :-) To bych asi vyplnila s větší chutí :-)


--> Díky za zpětnou vazbu i na zpětnou vazbu. Však nemusíš odpovídat na vše, to jsou návodné otázky. ;-) Prostě napiš jak se ti hodina líbila.




6. dubna 2019 13:35

Stíhala, rozuměla jsem snad všemu, hodně se mi líbily vytištěné papírky s vysvětlením seznamů. Struktura této i všech předchozích lekcí mi přišla velice dobře naplánovaná, úkoly promyšlené tak, že se na nich naučíme a zároveň je to zábava.



6. dubna 2019 13:44

Ahoj,
Za me super lekce. Tempo bylo trošrku rychlejší, ale jinak dobrý



6. dubna 2019 19:51

Libi se mi koncept tohoto kurzu. Nabalujeme veci, ktere jsem se naucili, na sebe. Z ostatnich online i normalnich kurzu jsemmela pocit, ze jsem jednu hodinu neco brali, mozna na to meli domaci ukol, a pak uz tu vec nikdy nepouzili.



7. dubna 2019 8:16

Ahoj :) vsetko mi na hodine prislo zrozumitelne a prehladne..je super ze dostavame aj extra materialy a vraciame sa k uloham. Diky za skvelu pracu.



7. dubna 2019 21:27

Vše bylo srozumitelné, díky.



7. dubna 2019 22:38

Nebyla jsem, nemůžu hodnotit.



8. dubna 2019 10:33

ahoj posledni hodinu jsem se bohuzel nestihla, ale verim, ze jste udelali super job jako obvykle :)) jste bozi! :)) uz se tesim na dnesek :))



8. dubna 2019 12:25

Líbí se mi, že děláme společně na projektu 'Karetní hra' a můžeme to prodiskutovat.
Když mi kód nefungoval, kouč mi ihned pomohl najít chybu. Spokojenost