Hodnocení lekce

Lekce 12 – Soubory a adresáře

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

21. května 2019 8:14

Dnešní lekce jedním slovem: Paráda!
Jinou zpětnou vazbu nedokážu vymyslet - koučové byli po ruce, i když jsem je nepotřebovala, výklad srozumitelný, v pohodovém tempu.



21. května 2019 13:20

Super hodina. Velmi užitečná, řekla bych. Líbí se mi průběžné shrnování toho, co jsme do teď udělali a proč to tak bylo. Lépe to pak uvízne v mozku. :-)

Půjčení knih - bezva věc.



22. května 2019 15:53

'Vsjo charašo'

Seznam doporučené literary k pythonu, který byl i donesen na hodinu, bude zveřejněň?

Akorát to jídlo u Beránka není opravdu žádná sláva - jsem zjistila a pizzi už jsme přepapaní, navrhla bych jiný podnik, ale nechce se mi hledat.



25. května 2019 11:24

Lekce super, upřímně po programování karetní hry jsme měla už chuť to vzdát, protože to už bylo na mě moc a spíš jsme jen opisovala, než abych se něco naučila, ale dnes zas mám pocit že to dává smysl :-).

Jen pokud něco nestíháme, nemyslím si, že je řešení to rychle na konci odhrkat. Bylo by třeba super, kdyby když se něco takové stane, aby třeba Petr nebo někdo pak hodil okomentovaný kód na slack, abychom se na to pak v klidu doma mohli mrknout.

Díky za každou lekci :-).



26. května 2019 15:37

Všechno jsem zhruba stíhala a když ne, tak ochotně přiskočil některý z koučů a pomohl, poradil
Ještě si nejsem úplně jistá, jestli dobře chápu JSON a jeho funkci v programování, ale to je asi tím, že jsem se k němu vrátila od pondělka až teď.



27. května 2019 18:02

Další lekce s Petrem byla supr. Stíhala jsem, rozuměla všemu. Díky!