Hodnocení lekce

Lekce 1 – Výrazy a podmínky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

25. února 2019 20:46

Mě se to líbilo. Příště přijdu zase. A třeba už uvidím i červený papírek.



25. února 2019 21:20

Na úvod a rozehřátí vše OK, lekce pro mě byla lehká. Koučové se asi trochu nudili :-)



26. února 2019 0:49

Ahoj :-)
Jelikož jsem už úplnými základy prošla, byla pro mě tato lekce opakováním, a proto jsem se trochu nudila, což samozřejmě není vubec vaše vina!

Co se týče Petra, podle mě je to tak dobrý řečník, že i tak mě povětšinou udržel dávat pozor.

Pro příště před začátkem celého kurzu, možná by bylo fajn zmínit první pivo. Jelikož jsem už měla své plány :-) Na další pivo bude připravena!



26. února 2019 0:49

Ahoj :-)
Jelikož jsem už úplnými základy prošla, byla pro mě tato lekce opakováním, a proto jsem se trochu nudila, což samozřejmě není vubec vaše vina!

Co se týče Petra, podle mě je to tak dobrý řečník, že i tak mě povětšinou udržel dávat pozor.

Pro příště před začátkem celého kurzu, možná by bylo fajn zmínit první pivo. Jelikož jsem už měla své plány :-) Na další pivo bude připravena!



26. února 2019 8:28

Stíhala jsem a rozuměla :-)

Nedokážu si však představit, že by tomu tak bylo, kdybych fakt byla začátečník, tzn. nebyla na Hadím workshopu, něco málo nevěděla dříve. Asi mé chápání potřebuje více věci vysvětlit, říct si, k čemu je to dobré.

Šlo by změny v kódu dělat pomaleji? Petrovi se krásně podbarví, když vybere jedno slovo (včera to bylo "strana"), a pak to snadno nahradí něčím jiným. Pokud mám přemýšlet co se změnilo, nedejbože proč se to změnilo (to fakt potřebuji :-) ), pak jsou změny hodně rychlé.

Bylo to super. Už se těším na úkoly a pondělí :-)



26. února 2019 8:51

Ahoj,
všemu jsem rozuměla, lekce byla napoprvé akorát, kouči prima.
Zatím bezva, díky moc.



26. února 2019 9:34

Sice jsem se nedozvěděla nic nového, protože jsem již byla na Hadím workshopu, ale opakování nikdy není na škodu. Lekce pro mě tedy byla lehká a abych se nenudila, zkoušela jsem si různé jiné způsoby, jak příkaz napsat a nejela jen přesně podle toho, co nám zrovna říkal Petr.

Myslím si, že celkově byla úvodní lekce super a už se moc těším na další.



26. února 2019 12:31

(kouč) Příjemný rozběh dalšího běhu. Těším se, kam se zase všichni za pár měsíců posuneme. :) Věřím, že bylo tempo hodiny zvoleno akorát vzhledem k tomu, že za sebou všichni mají rozdílné zkušenosti a je třeba to trochu sjednotit. Občas bylo i s čím radit, bezva!

Mám jen jedno pokárání. To náleží všem, kteří nebyli (které nebyly) na pivu! Příště se snad všichni (všechny) polepšíme. :o)



27. února 2019 13:16

+ velmi kladně oceňuji Tahák pro kouče - zejména příkaz pro založení virtualenvu ve Windows, které běžně nepoužívám
+ ušetřené moře času díky domácí instalaci pythonu/Hadímu Workshopu
+ historické okénko o PyLadies se screenshoty komentářů které předcházely prvnímu (tehdá ještě) "Doučování Pythonu". Těch pár minut úplně stačí.
- na posrazové Pyvo dorazila jen opravdu malá hrstka účastnic... :-(



27. února 2019 21:33

Pro mě byla první lekce také opakování a tedy velmi jednoduchá > nic nového jsme se nenaučila, ale opakování je matka moudrosti...

Vzhledem k tomu, že to pro mě nebylo nic nového nemohu posoudit zda byla látka probírána rychle nebo pomalu, ale vzhledem k tomu, že se jednalo o úplné základy, tak byla rychlost tak akorát.

Petr i kouči super a tímto díky za první hodinu.

S pivem jsme nepočítala a musela jsme dost rychle utéct, za což se omlouvám a doufám, že v některém z následujících pondělků budu moci jít i na pivo :-).



28. února 2019 21:02

Prvá lekcia bola v pohode. Ale to určite aj vďaka tomu, že som už Python predtým videla a tieto úplne základné veci som si už vyskúšala. Sama som zvedavá, či to bude taká pohoda aj po ďalších lekciach. Trochu mi príde, že Petr má svoje tempo, ktorého sa len tak nehodlá vzdať :)
Veľmi oceňujem to, že nebola nejaká dlhšia prestávka. A tiež to, že sa na rovinu hovoria veci tak ako sú (napríklad, že sa mi nikto nesnaží tvrdiť, že zo mňa bude hneď juniorný programátor :D)



28. února 2019 21:08

Moc díky za prima večer!
Stíhala jsem. Vlastně to bylo vše opakování toho, co znám, krom nastavování VP, to bylo pro mě nové. Chtěla bych vědět, jestli virtuální prostředí může být i k něčemu jinému než jen "aby nám to všem fungovalo stejně".
Jsem ráda, že si můžu zopakovat i základy, ale nebránila bych se rychlejšímu tempu, anotace ke kurzu slibovala, že se nebudeme zdržovat úplnými základy, že kurz je sice pro začátečnice, ale pro takové, co se už s Pythonem setkaly.
Díky všem za váš čas, líbí se mi nadšení, které máte a se kterým nám předáváte Pythonní dovednosti. Těším se v pondělí.



1. března 2019 17:07

Vše bylo dobře vysvětlené, rychlost přednášky byla v pohodě. Radu kouče jsem zatím nepotřebovala.



2. března 2019 16:14

AHOJ,
kouči pomohli vždy když jsem potřebovala.
Je to pro mě nové a tím pádem i těžké. To co někomu přijde samozřejmé, mi dojde až po chvíli.



3. března 2019 14:57

První lekce obsahovala přesně to, co bych od ní očekávala, tj. hlavně zjišťování, jak jaké úrovni jsou všechny začátečnické účastnice, "které už možná python někde viděly".
Pro mě osobně byla lekce spíš lehčí, ale když se dívám na program dalších hodin, tak zrychlování výuky určitě nevyžaduji a budu ráda, když v budoucnu budu stíhat :-)



3. března 2019 19:45

Pondělní kurz byl super – stíhala jsem, vše se mi zdálo srozumitelné, ochotní koučové. Líbilo se mi, že když jsme se šli fotit, tak se efektivně vyvětralo.



4. března 2019 0:40

Ahoj. :) kurz je moc super akurat momentalne trochu nestiham mojou vinou nakolko som bola od pondelka na dovolenke a vsetko mi trva tak trochu dlhsie ale snad sa do toho coskoro dostanem. Kouci mi vzdy moc ochotne pomohli nemam co vytknt. :)



7. března 2019 14:45

Protože jsem byla na hadovi, stíhala jsem první lekci bez problémů. Kéž by to tak bylo i dále :) Organizace byla perfektní, díky!



10. března 2019 15:03

Omlouvám se za pozdní zpětnou vazbu na první lekci. Vysvětlená látka mi připadala srozumitelná, jelo se pěkně zvolna, což mi přijde na začátek super.