Hodnocení lekce

Lekce 8 – Slovníky

Zpět na seznam lekcí

Odkaz pro přidání zpětné vazby dostaneš od organizátorky.

16. dubna 2019 8:26

Dnes to vezmu pěkně podle jednotlivých bodů:


  1. nestíhala :-) Začátek (asi tak do 19:30) byl super, téma mě baví. Pak s přibývajícím časem děs a hrůza. Zajímalo by mě, jestli to někdo stíhal :-D

  2. rozuměla, ale teď mě čeká čas na dostudování, neboť bod 1.

  3. tak akorát - aspoň si to myslím. To zjistím, až nastane bod 2 :-)

  4. moc ne. Na můj dotaz jsem se dvakrát dozvěděla strohé "nevím". A docela mě to naštvalo, když šlo o dotaz typu "z jakého modulu se importuje zip_longest". Asi od kouče očekávám, že je o krok přede mnou (toto mé očekávání je asi příliš vysoké).

  5. bod 4 - ať koučové mají přehled, co se v lekci bude probírat

  6. až nebudu vědět kam, tak se opět poptám na slacku. I když odpovědi na dotazy jsou často ještě větší záhada :-) Chápu, že nechcete přímo napovědět a vymýšlení obklik jak nenapsat kde je problém přímo je trénink i pro vás :-)

  7. už se stalo :-)

Petře, moc si užij Ameriku. Lekce byla i přes výše uvedenou kritiku super, beru, že jsi chtěl všechno naplánované probrat. Aspoň máme domácí úkoly.
A vy ostatní koučové, berte prosím zpětnou vazbu jako výzvu, že již příště budete vědět.
Díky, jste super.



16. dubna 2019 8:28

Za mě super hodina – turnaj v piškvorcích byl skvělý nápad. :-) Příště posbírám víc odvahy upravit chyby. :-D Líbilo se mi, že i Petr ukázal své řešení. Bude ještě možnost, když upravím, aby se mi na něj někdo kouknul? :-)

Slovníky: Trochu jsem se ztrácela --> skvělé, že Petr opakoval, když bylo potřeba. Občas mi nebylo jasné, co zkoušet testem, co psát do konzole v Pythonu, kdy spustit soubor. Asi moje chyba tím, jak jsem se snažila opisovat a tím se mi snížila pozornost.

Díky za další hru - to mě fakt baví, že je to, co se učíme, je rovnou představitelnější a užitečné. :)

Mám podnět k volitelným hodinám - django. Mohlo by se hodit i pro krok k práci v Pythonu. :-) Díky



16. dubna 2019 10:01

Tak dnešní lekce pro mě byla zatím asi nejnáročnější. Mám v tom pěkný guláš:) Budu doufat,že je to tím, že jsem na dvou předchozích srazech chyběla. Více samostudia snad pomůže. Každopádně koučové se jako vždy snažili pomoci, takže velké díky.



17. dubna 2019 21:34

Díky moc! Se slovníky už se znám a přijdou mi jako takový nudný bratranci seznamů.
Co se týče slovníků, tak jsem všemu rozuměla a stíhala. V Solitairu jsem se občas ztrácela. Když jsem potřebovala pomoci, kouč mi poradil.
Prosím prosím, mohli bychom si na některé hodině vyzkoušet nějaké základy práce s Gitem? Nebo představit si Github?



17. dubna 2019 22:40

Turnaj v piškvorkách byl super! Líbilo se mi, jak potom Petr rychle připsal a vysvětlil svoje řešení - čekala jsem, že vyhraje, ale kupodivu ne :-) Slovníky OK, už jsem je znala, ale opakování nikdy nezaškodí. Klondike solitaire jsem stíhala, dokud jsme sami doplňovali funkce podle testů (stejně je mi pořád záhadou, jak je možné, že několika z nás testy procházely, i když správně neměly :-). Při závěrečném spurtu už se to moc stíhat nedalo. Pro příště bych doporučila tempo výkladu nezrychlovat - nevadí, že se nestihne všechno. Podle mě je určitě lepší probrat část pořádně s tím, že něco zůstane na samostudium nebo na příště.
Ale jinak nemám výhrady - velké díky všem organizátorům i koučům.



18. dubna 2019 13:36

Ahoj.
Bylo jako vždy super, plné informací, něčemu jak funguje jsem nerozumněla, ale mám k tomu slovní výklad, takže už jen odhalit ty taje pythonu.

Piškvorky-turnaj byly moc zajímavé a nejvíc zajímavý byl ten "jednoduchý a rychlý" program na piškvorky od Petra, který mě vůbec zaskočil že funguje a jak. :D

Koučové pomáhalu, jsou ochotní.

Chcete kritiku? Máte ji mít! Petr si vůbec nespočítal náročnost a na solitaire tak nezbylo dostatek času! Vůbec nevadí, pokud budeme mít kód na slacku, aspon můžu obdivovat jak to funguje v klidu doma. :))))))

tralalalááá



25. dubna 2019 23:28

Začátek byl fajn, ale ze hry Solitaire opět nemám dobrý pocit. Vlastně jen horko těžko stíhám zapisovat kód, ale hlava mi to už nebere. Asi potřebuji volnější tempo a každý kus kódu si "ošahovat" = vyzkoušet, jak funguje. Závěrečný sprint, ve snaze stihnout naplánované, byl masakr. Pak už jsem si jen přála, aby byl konec hodiny :( Což je samozřejmě škoda...

Koučka pomohla! :) Díky